Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Avenija Dubrava

Motociklist nakon nesreće u bolnici podlegao ozljedama

prometna (1)
Grgo Jelavić/PIXSELL
22.06.2011.
u 08:45

U prometnoj nesreći sudjelovali su 27-godišnji motociklist i nepoznati vozač automobila, a zbog sudara i policijskog očevida tramvajski promet u smjeru istoka bio je zaustavljen

ZAGREB - Motociklist (27) koji je jučer stradao u prometnoj nesreći na Aveniji Dubrava podlegao je ozljedama pola sata nakon ponoći u KB Dubrava.

Nesreća se dogodila jučer oko 21.30 sati kada je pripita vozačica (40), sa 0,76 promila alkohola u krvi, svojim audijem 100 kutinskih registarskih oznaka vozeći u smjeru zapada Avenijom Dubrava neoprezno skrenula ulijevo na nogostup. Na njezin automobil naletio je 27-godišnji motociklist koji je također neoprezno i nepropisno skrenuo te pokušavao preteći 40-godišnjakinju.

Od siline naleta motocikl je odbačen te je pao na desni bok i nastavio kliziti kolniku dok nije udario u rubni kamen i zaustavio se. Nesretni motociklist pao je s motora i klizeći po kolniku zaustavio se na tramvajskoj pruzi.

Vozilom Hitne pomoći 27-godišnjak je odmah prevezen u KB Dubrava gdje je nakon nekoliko sati podlegao ozljedama.

Zbog ove nesreće od 21.45 do 23.55 sati tramvajski promet Avenijom Dubrava u smjeru istoka bio je obustavljen.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije