Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraga u Antwerpenu

Mladić bježao s korona partyja pred policijom pa pao s prozora i poginuo

Belgija policija
Reuters/PIXSELL
11.04.2021.
u 15:01

Osam sudionika zabave pokušalo je pobjeći pred policijom, a mladić se iskrao kroz prozor i pao te je umro unatoč pokušajima reanimacije do dolaska vozila hitne pomoći

Dvadesetjednogodišnji mladić pao je s prozora i poginuo u nedjelju ujutro u bijegu pred belgijskom policijom u Antwerpenu koja je stigla po dojavi o nedopuštenom okupljanju zbog pandemije covida-19. Policija je stigla po dojavi u hotel zbog žalbe na buku, navode mediji pozivajući se na ured državnog odvjetništva.

Osam sudionika zabave pokušalo je pobjeći pred policijom, a mladić se iskrao kroz prozor i pao te je umro unatoč pokušajima reanimacije do dolaska vozila hitne pomoći. Državno odvjetništvo pokrenulo je istragu, a gradonačelnik Antwerpena Bart De Wever  "šokiran je".

"Smrt tako mlade osobe traži da ozbiljno preispitamo kakve posljedice po mentalno stanje nose duga razdoblja lockdowna, posebno za mlade ljude", rekao je De Wever.

U Belgiji su u pokušaju suzbijanja širenja koronavirusa na snazi zabrane okupljanja i u može u posjet jednom kućanstvu može doći samo jedna osoba izvana. Osobe uhvaćene na ilegalnim zabavama mogu biti kažnjene globom od 750 eura, a organizatori do 4000 eura.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Duslikr
15:09 11.04.2021.

Jel to neka sprdnja? Što je to korona party, party na kojem se širi korona ili gdhe se pije korona pivo?

IL
ilustrator
16:01 11.04.2021.

umro od korone, doslovno.

AA
aabbcc
21:05 11.04.2021.

e drugi put ce da im milicja bjezi pred mladima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije