Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zapalio štagalj

Mladić (29) uhićen zbog podmetanja požara kod Čakovca

požar u suhopolju (1)
Maja Šantoši/PIXSELL
10.07.2013.
u 08:51

Štagalj je u cijelosti izgorio, zajedno s traktorskom prikolicom, kombajnom za krumpir, elevatorom za kukuruz, utovarivačem stajskog gnoja, drvenom građom i sijenom, a vatra je zahvatila i susjedni štagalj

Policija je uhitila 29-godišnjaka iz Piškorovca zbog sumnje da je 6. srpnja oko 17,30 sati u Držimurcu kod Čakovca namjerno izazvao požar na štaglju u vlasništvo 72-godišnje mještanke.

Štagalj je u cijelosti izgorio, zajedno s traktorskom prikolicom, kombajnom za krumpir, elevatorom za kukuruz, utovarivačem stajskog gnoja, drvenom građom i sijenom, a vatra je zahvatila i susjedni štagalj na kojem su nagorjele daske. Materijalna šteta je oko 100.000 kuna. Počinitelj će biti kazneno prijavljen zbog oštećenja tuđe stvari, uz prijedlog da mu se odredi istražni zatvor.

Nedugo nakon tog požara u selu je buknuo i drugi, također na štaglju, udaljenom 600 metara. Zasad nema informacija je li riječ o istom počinitelju.

>>U napuštenoj kući koju je zahvatila vatra našli mrtvo tijelo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije