Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Mirjana se sada brine za kćer Saru

Supruga Mirjana ostala je u potpunom šoku
import
23.10.2008.
u 23:42

Supruga Ive Pukanića Mirjana samo je ponavljala kako je u šoku te da ne može vjerovati da je njezin suprug Ivo ubijen. Sada je najviše zabrinuta za svoju kći jedinicu Saru i jedino želi što prije biti s njom. U petak će Mirjana Pukanić doći u Zagreb iz sigurne kuće gdje se nalazi zadnjih mjeseci nakon što je puštena iz psihijatrijske bolnice, u poznatom slučaju prisilne hospitalizacije, koji je tjednima tresao hrvatsku javnost.

U ovom trenutku zabrinuta je za kćer Saru – izjavila je za Večernji voditeljica udruge B.a.b.e. Sanja Sarnavka. S Mirjanom sam cijelo vrijeme u kontaktu kao i s liječnicima koji se za nju brinu u sigurnoj kući. Posjetio ju je sinoć i psihijatar – izjavila nam je Sarnavka. Mirjana je u šoku i ne zna što bi rekla. Od nas je doznala da je njezin suprug ubijen.

Samo je ponavljala kako to ne bi nikome poželjela – nastavila je Sarnavka. Tek se malo smirila kad je čula da su njezine prijateljice i domaćica Pukanićevih uz Saru koja je slomljena od šoka. Iako je Mirjana Pukanić nazvala u svoj stan, nije uspjela razgovarati s kćeri jer je ona u tom trenutku spavala – pojašnjava Sarnavka.

Inače naša štićenica je konačno pronašla i odvjetnicu koja ju je trebala zastupati u brakorazvodnoj parnici – kaže Sarnavka i dodaje kako su se u utorak Mirjana i Ivo Pukanić trebali sastati u Zagrebu zajedno s odvjetnicima kako bi se dogovorili oko razvoda.

Naime 5. prosinca trebala se održati brakorazvodna parnica – otkriva Sarnavka. Jedna je stvar razvoditi se od nekoga, a druga je stvar čuti kako je ta osoba ubijena – pojašnjava Sarnavka. Mirjana je zadnjih dana bila zadovoljna jer su se stvari oko razvoda počele pomicati s mrtve točke i izgledalo je da sve ide dobrim tokom unatoč činjenici da mjesecima nije dobila ni kune od svoga supruga – zaključuje Sarnavka

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije