Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije ga omela

Ministar Marić gostovao u emisiji, a u studiju se pojavio neočekivani gost

Goran Marić
Foto: Screenshot/24sata
02.08.2018.
u 14:20

Unatoč ometanju, Marić je staloženo objasnio kako je osobno potpisao opomene za 428 dužnika, čije ponašanje smatra primjerom moralne društvene iščašenosti

Ministar Goran Marić u srijedu je prilikom intervjua imao još jednog gosta u studiju koji ga je ometao dok je govorio o bivšem guverneru HNB-a Željku Rohatinskom.

U emisiji RTL Danas Marić je pokušavao odgovoriti zašto Rohatinski  godinama ne plaća mjesečni najam od 200 kuna za korištenje državnog stana, a u tom trenutku ministru se prikrala muha koja je nakon kraćeg kruženja sletjela na Marićev obraz

Unatoč ometanju, Marić je staloženo objasnio kako je osobno potpisao opomene za 428 dužnika, čije ponašanje smatra primjerom moralne društvene iščašenosti.

Očito je i muha bila zadovoljna odgovorom jer je u tom trenutku ostavila ministra na miru.  

Komentara 37

ZA
zamorac
15:08 02.08.2018.

Večernji se pretvorio u najbolesniji portal u Hr a admin dopušta ovakvima kao ovom iskompeksiranom četniku pod nick PravaHrvatina da po cijele dane širi mržnju na svaku vijest na ovom tvz hrvatskom portalu...

DU
Deleted user
14:32 02.08.2018.

Primjer kako Večernji od mamutske vijesti radi muhu kad to ne bi trebalo . Vama je muha važnija od moralne ljigavosti vašeg kandidata za predsjednika RH i bivšeg guvernera HNB-a. A Crnoju ste masakrirali zbog navodne lažne prijave.

MA
Makava
14:45 02.08.2018.

Koji ste vi bolesnici u večernjem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije