Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO VEĆA IZLAZNOST

Milanović otkrio zašto je htio da će izbori biti usred tjedna: 'Sve je bolje od HDZ-a'

Predsjednik Zoran Milanović obratio se medijima u Veloj Luci
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/8
20.03.2024.
u 18:19

Učinit ću sve da ih navedem, nagovorim i dam im razloga zašto treba ići glasati, posebno protiv HDZ-a! - poručio je Milanović

Predsjednik Zoran Milanović oglasio se i ove srijede na društvenim mrežama pa objasnio zašto je za parlamentarne izbore odabrao srijedu. Oni će se, podsjetimo, održati u srijedu 17. travnja, za manje od mjesec dana. 

- Zašto izbori u srijedu 17. travnja? Želim da što više hrvatskih ljudi izađe na izbore. Učinit ću sve da ih navedem, nagovorim i dam im razloga zašto treba ići glasati, posebno protiv HDZ-a! Na kraju krajeva, sve je bolje od HDZ-a! - poručio je Milanović i tako potvrdio ono što je ljevica ranije govorila.

Naime, Možemo! je među prvima pozdravio odluku da izbori budu u srijedu, dok je Sandra Benčić objasnila upravo to što je spomenuo i Milanović, a to je da će se time izlaznost birača povećati, što ne ide u korist HDZ-u. Odluku koju je Milanović donio premijer Andrej Plenković nije pretjerao komentirao, navodeći kako ''HDZ-u sve paše'', no zato je spomenuo u sarkastičnom tonu kako će ''poslodavcima sigurno odgovarati što su dobili jedan neradni dan više''.

Milanoviću je Ustavni sud početkom ovog tjedna izrekao upozorenje kako ne smije sudjelovati u predizbornim aktivnostima SDP-a te biti na njihovoj kandidatskoj listi, unatoč činjenici da se kandidirao kao nezavisan kandidat. Zbog cijele situacije počela se spominjati i kandidatura na europskim izborima, što Milanović nije potvrdio.

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTO Kako je izgledao jedan dan u kampanji s Milanovićem 2007.

Predsjednik Zoran Milanović obratio se medijima u Veloj Luci
1/27

Komentara 20

AN
antimareno
18:35 20.03.2024.

Aha, definitivna potvrda da sam u pravu: ovaj čovjek definitivno nije predsjednik svih Hrvata. Pa on bi po Ustavu trebao biti neutralan, i na ovo nije reagirao ni US ni DIP. Barem ne još.

MA
MarasG
18:33 20.03.2024.

Tebi u inat glasam za HDZ.

NO
Nogalo
18:39 20.03.2024.

Ima gore - ti. Za one sa kratkim pamćenjem, ukucajte u google "Sve „afere“ (kriminal) Zorana Milanovića".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije