Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objasnio nedolazak

Milanović izostao s tribine u Opatiji zbog Ljube Jurčića

'27.10.2011., Zagreb - SDP, Iblerov trg. Konferencija za medije predsjednika SDP-a Zorana Milanovica povodom otvaranja istrage protiv HDZ-a. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL'
'Davor Puklavec/PIXSELL'
09.11.2011.
u 18:15

Izborni su dani, a organizator savjetovanja politički je kandidat na izborima, rekao je Milanović.

Zoran Milanović objasnio je u Čakovcu zašto nije sudjelovao na gospodarskoj tribini u Opatiji.

– Prije mjesec dana ispričali smo se i rekli da nema smisla da sudjelujemo u strukovnom savjetovanju u Opatiji, koje je zapravo predizborna politička tribina. To je nekad bilo ugledno i cijenjeno savjetovanje, ima ono i danas svoju težinu, no izborni su dani, a predsjednik tog društva (organizator savjetovanja Ljubo Jurčić, op. a.) politički je kandidat na izborima – kazao je Milanović.

Dodao je da su cijeli dan proveli u realnoj ekonomiji, slušali probleme ljudi, i gledali što valja, a što ne valja.

– O teoriji ponešto znam, ali ne želim se nadmetati na takav način – objasnio je Milanović.

Kratko je komentirao i najavu ministra unutarnjih poslova Tomislava Karamarka da će Vlada prije izbora "postaviti novog ravnatelja i 800 šefova u policiji".

– Ne bi trebao to raditi – kazao je kratko Milanović. Na tribini Kukuriku koalicije u Čakovcu kazao je da ne nude bolne rezove, da je cilj da se "ubije apatija" koja je zavladala u Hrvatskoj. Jedini lijek, jedini antibiotik koji može izliječiti Hrvatsku su izbori, zaključio je i poručio da promjene Ustava neće biti. Govorili su i Radimir Čačić te Silvano Hrelja. - Hrelja je čovjek srebrne generacije, a ja sam iz zlatne jer sam osam godina stariji od njega - našalio se Čačić. 

Komentara 36

MA
maja238
18:29 09.11.2011.

ma taj milanović je odvratni smrad koji si s nikim nije dobar između ostalog niti njegovi drugovi ga ne mogu podnjet!! sram ga bilo nije u stanje obavljat najosnovnije poslove, ne znam kako si je zamislio voditi hrvatsku!!

UT
utatica
18:37 09.11.2011.

Gosp. Jurčiću, forza, Hrvatskoj trebaju pametni i samozatajni socijaldemokrati i intelektualci na čelu koji će okupiti stručnjake a ne profesionalni političari koji ništ ane znaju osim manipulirati narodom kako bi osvojili vlast!

BE
beitsche
21:57 09.11.2011.

pogled sve govori,u krivo vrijeme na krivom mjestu,,,,,,,HDZ nije idealno rijesenje ali nije da imamo MARADONU na rezervnoj klupi..........milanovic je banana boy..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije