Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posjetili zagorje

Milanović i Čačić: Neplaćanje i dalje rak-rana gospodarstva

zoran milanović, belina, radimir čačić (1)
Foto: Matija Topolovec/PIXSELL
1/8
09.11.2011.
u 15:08

Čelnici Kukuriku koalicije nisu htjeli komentirati koaliciju HDZ-Kerum rekavši da je to njihova stvar.

Čelnici Kukuriku koalicije Zoran Milanović, Radimir Čačić i Silvano Hrelja bili su danas u posjeti Krapinsko-zagorskoj županiji gdje su obišli pogone uspješnih poduzeća Mediteks u Zaboku, Kvadra u Svetom Križu Začretju, Jedinstvo u Krapini, Belina u Krapinskim Toplicama, a na kraju svoje turneje i Konjički klub u Budinščini.

Milanović i Čačić istaknuli su da su se, obilazeći proizvodne pogone po Zagorju, uvjerili kako sve u Hrvatskoj počiva na leđima entuzijasta, međutim, osim ponegdje općinskih vlasti, gospodarski projekti nemaju podršku sustava, a neplaćanje je i dalje najveća rak-rana hrvatskih gospodarstvenika.

Upitan o problemima radnika poduzeća KIO Orahovica, Milanović je kazao da to i nije najgori primjer propasti hrvatskih poduzeća te da je to poduzeće očito napravilo korak više nego li su u tom trenutku mogli napraviti. I Milanović i Čačić složili su se da bi u takvim situacijama država morala pomoći, no nisu se izjasnili na koji način.

Čelnici Kukuriku koalicije također nisu željeli komentirati ni predizbornu koaliciju HDZ-a s Kerumom u Dalmaciji te nagađanja o mogućoj koaliciji HDZ-a s HDSSB-om u Slavoniji nakon što je Glavaš dobio putovnicu, rekavši tek kako je to njihova stvar. Na pitanje o napucima Crkve vjernicima da ne glasaju za one sumnjive prošlosti i odnosi li se to možda na HDZ, Milanović je rekao da to također ne može komentirati jer Crkva uglavnom daje načelne stavove.

Komentara 37

EL
elfenomeno77
15:44 09.11.2011.

kukuriku koalicija je lunapark u kojem se nezna tko pije a tko plaća

MI
mikesh
15:50 09.11.2011.

09.11.2011. u 15:44h elfenomeno77 je napisao/la: kukuriku koalicija je lunapark u kojem se nezna tko pije a tko plaća ...... ZNA SE tko pije a bogami i tko plaća

OB
-obrisani-
15:28 09.11.2011.

dečki....dajte na sučeljavanje s.....jadnom Jacom . pošaljite ..moju babu....ona bu je pojela....skup sa svim broševima...za gablec . pa ta sirita Jaca....nezna ni gdje je šuplja....kaj bi ona na sučeljavanju....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije