Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šlampavost policije

Marić: Nemate nalog. Policajac: Nema veze!

zlatko marić,portal
Goran Stanzl/PIXSELL
10.04.2013.
u 22:00

Policija je imala nalog za pretragu Marićeve kuće na Pantovčaku, a oružje je našla u kući njegove žene za koju nije imala nalog

Zlatko Marić spasio se zasad od optužbe za nezakonito držanje nekoliko automatskih pušaka sa streljivom u kući na Pantovčaku jer se zbog šlampavosti policije temelji na – nezakonitu dokazu. Policija je lani imala nalog za pretragu Marićeve kuće na Pantovčaku 190, u kojoj nisu našli ništa, dok su oružje našli u kući na broju 188, koja je vlasništvo Marićeve žene i za koju nisu imali nalog za pretragu.

Sutkinja je izdvojila iz spisa nalog o pretrazi Marićeve kuće i potvrde o oduzimanju oružja kao nezakonite dokaze. Ako rješenje postane pravomoćno, Marić je izbjegao opasnost da bude osuđen za nezakonito držanje oružja što bi za njega kao vlasnika zaštitarske tvrtke moglo biti pogubno. Sudit će mu se tada samo za prijetnje odvjetniku Peri Lozici.

Marić je svjedočio da je taj dan po njega u pritvor došao voditelj pretrage H. Ćurić koji mu je na Pantovčaku predao nalog za pretragu kuće. Marić mu je rekao da je oružje u kući na broju 188, ali da nemaju nalog za pretragu te kuće, no Ćurić mu je, kaže, kazao da se ne trebaju time zamarati!

>> Marić na sudu - ako ga osude, mogao bi izgubiti licenciju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije