Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITVOREN

Maloljetniku (14) davao droge pa ga seksualno zlostavljao

pedofilija
Foto: Ilustracija/Davor Plukavec/Pixsell
28.07.2017.
u 16:28

Sve se odvijalo kroz jedno duže vrijeme...

Mladić (27) pritvoren je zbog seksualnog zlostavljanja dječaka (14). Sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio mu je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Osumnjičeni je prijavljen za spolni odnošaj bez pristanka, spolno zlostavljanje djeteta mlađeg od 15 godina, a sumnjiči ga se da je i da je maloljetniku davao droge.

Sve se odvijalo kroz jedno duže vrijeme, a nije poznato kako su se maloljetnik i 27- godišnjak upoznali. Bili su u jednom zagrebačkom parku, gdje je 27-godišnjak maloljetniku davao razne droge koje su zajedno konzumirali.

Potom su otišli u stan 27-godišnjaka, gdje je ovaj seksualno zlostavljao maloljetnika. Događaj je policiji prijavljen ovaj tjedan, no nije poznato je li ga prijavio maloljetnik ili neka njemu bliska osoba. 

Komentara 7

Avatar alien79
alien79
22:21 28.07.2017.

Zagrebprajdaši napadaju

MA
marevr
18:49 28.07.2017.

ljudi ovo je realnost tako bolesnih osoba ima u cjelom svjetu. Nema loseg naroda vec ludjaka. Imam osjejcaj pa su politcari i vlast voajeriu tako da ne sankcionisu dovoljno ovu bolest te takve psihopate pustaju kako bi na nasim mukama opstajali u foteljama.

DU
Deleted user
09:51 29.07.2017.

Žalosno je da znamo tko je krivo parkirao a ovakve stvari se doznaju kad eskaliraju. Naravno za krivo parkiranje slijedi kazna, koju moraš platiti jer tu je Hanžeković i slični, a za ovo .. pa ... moraju se utvrditi okolnosti ,, bio je pristanak bla bla bla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije