Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čistili oružje

Maloljetnik nehotice propucao sebe i oca u noge

Pištolj policija
Foto: ilustracija
05.04.2015.
u 09:35

Nesreća se dogodila u Turnju kod Biograda, a ozlijeđeni su 54-godišnjak i njegov 16-godišnji sin

U Turnju kod Biograda jučer oko 14 sati u kući u vlasništvu 45-godišnjaka, hicem iz vatrenog oružja, u predjelu nogu, ozlijeđeni su 54-godišnjak i njegov 16-godišnji sin.

– U tijeku je kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je, tijekom čišćenja legalnog oružja, njime neoprezno rukovao maloljetnik i nehotice ispalio hitac – izvjestili su iz policije.

Neslužbeno doznajemo da je maloljetnik u jednom trenutku uzeo pištolj svog oca i da je pištolj slučajno opalio i ranio i njega i oca u natkoljenice.

>> Jedan propucao lovca, drugom eksplodirala puška u ruci

Komentara 5

GO
goran2hr
12:50 05.04.2015.

Trebalo bi pored vojnog roka vratiti i "ONO i DSZ". Naučili bi da se ne čisti puno oružje.

GI
gilesfra007
09:53 05.04.2015.

Super otac. Najprije treba svoj podmladak nauciti kako se barata oruzjem. Umjesto farbanja jajca.

IB
ivan.biljan68
10:02 05.04.2015.

Što je ovo?Sve slučajno-metak u oružju-slučajno i opalio je -slučajno;previše je toga slučajno.Pa gdje toga ima da maloljetnik uzima oružje u ruke,a možda mu je otac,skrivečki,dozvolio da puca,pa se malac naučio na ono,što je za njega,rano.Nepazeći,jednom ćete se naći u Crnoj kronici u lošijem izvješću.Emeritus.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije