Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DETALJI NEZAPAMĆENE TRAGEDIJE

“Majko, šalji policiju u naš stan, upravo sam ubila tvojih pet unuka”

Five dead children found in Solingen
Foto: Marcel Kusch/DPA/PIXSELL
1/5
04.09.2020.
u 22:32

Kod svih pet žrtava pronašli smo tragove sedacije i gušenja, kazala je policija

Na vidjelo izlaze novi detalji strašnog zločina u njemačkom Solingenu u kojem je 27-godišnja Christiane K., po svemu sudeći, tabletama ubila petero od svoje šestero djece koja su u četvrtak pronađena u obiteljskom stanu. Ona sama pokušala se ubiti skočivši pod vlak, ali je preživjela te je teško ozlijeđena prevezena u bolnicu.

Otrovala ih tabletama

Ubila je svoje tri kćeri, jednogodišnju Melinu, godinu dana stariju Leonie, Sophie (3) te dvojicu sinova Tima (6) i Lucu (8), dok je najstarijeg sina Marcela (11) odvela na kolodvor u Düsseldorfu da ga pošalje baki u Mönchengladbach. Odatle je preko servisa WhatsApp baki poslala sljedeću poruku;

“Šalji policiju u stan, ubila sam svu djecu”, napisala je svojoj majci Christiane. Iz drugih poruka koje je uputila svojoj majci, kažu istražitelji, vidljivo je da je majka koja je ubila svoju djecu bila u teškoj psihičkoj rastrojenosti.

Marcel je svom prijatelju, koji je razgovarao s tamošnjim RTL-om, poslao poruku također na WhatsAppu: “Želim ti samo reći da me više nećeš više vidjeti jer su mi braća i sestre mrtvi”.

Baka je zatim nazvala policiju koja je u stanu pronašla mrtvu djecu. Kako piše Bild, policija je u travnju pozvana u njihov dom kada se otac (27) djece pokušao ubiti, ali majka je to spriječila. On danas živi u njemačkom gradu Haanu. Motivi zločina još nisu poznati.

Policija je rekla da je petero djece pronašla u njihovim krevetima i da su policajci napuštajući mjesto zločina plakali.

– Kod svih pet žrtava pronašli smo tragove sedacije i gušenja – kazala je jučer policija.

Svi se pitaju - zašto?

Jučer su cijeli dan građani Solingena dolazili pred zgradu u kojoj je majka ubila svoju djecu i palili svijeće i ostavljali lutke i plišane medvjediće.

– Šokiran sam i duboko pogođen viješću da je u našem gradu pronađeno petero mrtve djece. Oplakujem ovih pet života. I svoju sućut upućujem svim ljudima koji su bliski djeci i obitelji - kazao je Tim Kurzbach, gradonačelnik Solingena, grada sa 160 tisuća stanovnika. Gusto izgrađeno naselje u solingenskoj četvrti Hasseldelle dugo ima reputaciju socijalnog žarišta.

Ključne riječi

Komentara 7

NE
Nebojsa!
00:03 05.09.2020.

Pocivajte u miru mali andjeli. Napustili ste ovaj uzasan svet koji postaje polako logor za sve nas. Vidimo se uskoro svi gore. ❤❤❤❤❤

YE
Yeah
23:57 04.09.2020.

Ovo podsjeca na Magdu Goebbels. Kravetina, pa mogla ih je dati na posvojenje. Mrš!

OL
oLo
23:23 04.09.2020.

Aha, sad nema komentara u stilu, to može samo uraditi neka doktorica nauka tamnoputa, prava Njemica, ni slučajno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije