Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMO JEDAN SIN PREŽIVIO

Cure detalji obiteljskog horora u Solingenu: Majka je tabletama otrovala petero djece

Foto: Thilo Schmuelgen/REUTERS/PIXSELL
1/3
03.09.2020.
u 23:09

Majka je nakon zločina bila u vlaku sa svojim jedanaestogodišnjim sinom Marcelom. Sišla je na glavnom kolodvoru u Düsseldorfu i tamo se pokušala ubiti bacivši se pod vlak

U obiteljskoj drami u Solingenu 27-godišnja majka Christiane K. je po svemu sudeći tabletama ubila petero od svoje šestero djece: svoje tri kćeri u dobi od jedne i pol, dvije i tri godine te dvojicu svojih sinova Lucu (8) i Tima (6), prenosi Fenix-magazin.de

Foto: Thilo Schmuelgen/REUTERS/PIXSELL

Policija je popodne potvrdila RTL-u kako se 27-godišnja majka „teško sumnjiči za ubojstvo svoje petero djece“ čija tijela su u četvrtak popodne pronađena u stanu u okrugu Solingen Hasseldelle u Sjevernoj Rajni i Vestfaliji.

Jedini preživjeli od djece je 11-godišnji sin Marcel, koji je sada na sigurnom i o njemu brine baka sa članovima svoje obitelji.

Kako doznaje RTL iz istražnih krugova, majka je nakon zločina bila u vlaku sa svojim jedanaestogodišnjim sinom Marcelom. Sišla je na glavnom kolodvoru u Düsseldorfu i tamo se pokušala ubiti bacivši se pod vlak. Teško ozlijeđena je prebačena u bolnicu.

Foto: Thilo Schmuelgen/REUTERS/PIXSELL

Jedanaestogodišnjak sin Marcel je potom sam otputovao vlakom do Mönchengladbacha, gdje mu živi baka koja je o svemu obavijestila policiju nešto prije 14 sati.

Komentara 3

Avatar babinjak1984
babinjak1984
09:15 04.09.2020.

Nije ih ubila tabletama.

TS
Tito sveti
08:14 04.09.2020.

Za sve one koji su komentirali jucer da je to napravila neka muslimanka i slicne dosjetke imali za reci cini mi se da je ona iz krscanski redova

Avatar southman
southman
07:07 04.09.2020.

Baš horor !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije