Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREGAZIO GA NEPOZNATI VOZAČ

Liječnica KBC-a Split o stanju policajca: 'Stabilno je, ali još uvijek životno ugrožen'

Split pregažen policajac
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL/PU splitsko-dalmatinska
1/6
30.11.2022.
u 13:28

- Što se tiče prognoze i ishoda njegovih ozljeda, to je vrlo smjelo ovog trenutka prognozirati - zaključila je Mileva Frankić

Nepoznati vozač udario je noćas, oko 00.50 sati, u Splitu vozilom u policijskog službenika (20) nakon čega se udaljio se s mjesta događaja. O stanju službenika govorila je na konferenciji za medije anesteziologinja i intenzivistkinja s intenzivnog odjela KBC-a Split Mileva Frankić

- Tijekom protekle noći, u jedinicu intenzivnog liječenja primljen je bolesnik s ozljedama koje je zadobio u prometnoj nezgodi. Radi se o teškim tjelesnim ozljedama i to ozljedama više organskih sustava. Nakon dosadašnjih mjera intenzivnog liječenja i postupaka, gospodin je stabilno, ali još uvijek je životno ugrožen - navela je te dodala kako se radi o ozljedama pretežito u prsnom košu. 

- Sve što je bilo potrebno, to je i obavljeno - tvrdi. Trenutno, dodaje, pacijent nije priključen na respirator.

- Što se tiče prognoze i ishoda njegovih ozljeda, to je vrlo smjelo ovog trenutka prognozirati - zaključila je Frankić. 

Nesreća se, podsjetimo, dogodila u ulici Domovinskog rata. Kako je ranije izvijestila Policijska uprava splitsko-dalmatinska, tijekom obavljanja nadzora i kontrole prometa, 20-godišnji policijski službenik izdao je naredbu za zaustavljanja vozila, međutim za sada nepoznati vozač oglušio se, ne zaustavljajući se, niti usporavajući. 

Prema do sada utvrđenim činjenicama, kako navode iz policije, postoji sumnja da je u događaju sudjelovao vozač koji je upravljao crnim Golfom.

Foto: PU splitsko-dalmatinska

- Molimo sve građane koji imaju podatke o vozilu na fotografijama, odnosno imaju informacije o identitetu vozača koji je upravljao vozilom da odmah kontaktiraju policiju na broj 192 ili osobno pristupe u najbližu policijsku postaju - navode iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije