Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poklon za djevojku

Kupio karte za koncert poznatog benda pa se šokirao kada je shvatio tko će zapravo svirati

Duncan Robb
Foto: Twitter
18.02.2018.
u 11:50

Duncan Robb iz Chesterfielda svoju je djevojku htio iznenaditi kartama za koncert Red Hot Chili Peppersa, no nekoliko dana prije shvatio je na čiji koncert idu

Duncan Robb iz Chesterfielda još je u prosincu kupio karte za koncert popularne rock grupe Red Hot Chili Peppers koji se 10. veljače održavao u Belfastu u Sjevernoj Irskoj. Barem je on tako mislio.

Bio je presretan jer je karte jeftino platio, izašle su ga svega 40 funti te se radovao vikendu koji će provesti s djevojkom. Njoj je to, naime, omiljeni bend pa joj je Duncan karte za koncert poklonio za Valentinovo.

No, nekoliko dana prije koncerta djevojka je htjela saznati tko su predgrupe, ali nikako nije mogla pronaći informacije o koncertu Red Hot Chili Peppersa u Belfastu. Tek tada su shvatili da je Duncan zapravo kupio karte za Red Hot Chili Pipers, najveću svjetsku grupu koja svira gajde.

S obzirom na to da su već organizirali cijelo putovanje u Sjevernu Irsku, Duncan i djevojka su otišli na romantični vikend kao i na koncert, a na Twitteru je objavio video s koncerta jer mu mnogi nisu vjerovali da je tako mogao pogriješiti.

Agent Red Hot Chili Pipersa Douglas Gillespie kazao je kako to nije prvi puta da je netko pogriješio.

– Uvijek smo vrlo oprezni u reklamiranju koncerata. Uvijek su članovi benda na fotografijama u kiltovima i maju gajde. Nikada se ne bI pokušali provući kao Red Hot Chili Peppersi, previše ih poštujemo – kazao je on.

Pogledajte i galeriju: Svi su poludjeli za ovim parom. Kad im vidite fotke iz prošlosti, shvatit ćete zašto

Duncan Robb
1/28

Komentara 5

PI
Pikacu
15:12 18.02.2018.

Smrdljivo bahato razmazeno deriste se zabunilo i boli ga kur...

DU
Deleted user
12:52 18.02.2018.

Tako je to kad si nepismen i površan. Peppers je posve nešto drugo od Pipers. Bedaci ne zaslužuju tekstove na portalima ozbiljnih novina.

Avatar raco
raco
08:49 19.02.2018.

Red Hot Chili Peppers ili Red Hot Chili Pipers, stvarno su se potrudili da nemaju slično ime.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije