Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optužuje odgojiteljice

Majka došla po curicu (2) u vrtić pa ostala u šoku: Ovo se nikada ne smije ponoviti!

djeci izdepilirale obrve
Foto: Facebook
1/4
07.02.2018.
u 10:52

Dvije mlade majke zaprepastile su se kada su shvatile da su odgojiteljice u vrtiću njihovoj djeci depilirale obrve

Mlada majka Alyssa Salgado (19) zaprepastila se kada je shvatila što su odgojiteljice u vrtiću ''Boys & Girls Club'' u gradu Pasco u američkoj saveznoj državi Washington napravile njezinoj dvogodišnjoj kćeri Lilayiah.

Ona je, naime, ostavila dijete u dnevnom vrtiću dok je bila u školi koju uskoro treba završiti, no kada je došla po djevojčicu, primijetila je crvenilo između njezinih obrva. Nakon što je malo bolje pogledala, shvatila je kako su odgojiteljice počupale dlačice koje su spajale obrve djevojčice.

– Odmah sam zvala ravnateljicu i zatrpala je porukama, a ona je pokušala pronaći mnoge izgovore. Kada sam jutros došla kod nje s kćeri, smijala mi se u lice i izgovorila mi hrpu laži. Ja sam majka i nikada se ovako što više ne bi trebalo ponoviti te nisu imali pravo uopće dirati moje dijete – napisala je na Facebooku 19-godišnja majka, a njezina objava brzo se proširila.

Ona je otkrila kako nije jedina kojoj se ovo dogodilo, u takvoj je situaciji bila i majka po imenu Glenda Maria Cruz. Odgojiteljice su depilirale obrve njezina sina.

– Njihova koža je toliko nježna... Kad sam sve prijavila ženi koja je odgovorna, rekla je da je razgovarala sa svojim zaposlenicama i one su rekle da to nisu učinile. S osmjehom na licu me pitala što želim od nje te da me nitko ne tjera na to da sina dovodim u vrtić – rekla je majka dvogodišnjeg dječaka.

Nakon što je slučaj objavljen u medijima, vrtić je objavio kako istražuju cijeli slučaj, a majke su depiliranje prijavile policiji.

Pogledajte i galeriju: Fotografije koje su izludile mnoge: Vidite li što se na njima nalazi?

djeci izdepilirale obrve
1/18
Ključne riječi

Komentara 26

SA
savjest1234
14:14 07.02.2018.

Barem im nisu čitale gey slikovnice !

JM
ja-ma
14:53 07.02.2018.

Ima li itko od komentatora djecu?Ma ako i nemate pitam se jeste li bolesni u glavu?Depilirati dvogodišnje dijete ne smije ni mater,a kamoli neka teta u jaslicama!!!

JM
ja-ma
14:48 07.02.2018.

Jaslice i vrtići stvaraju ovakvu djecu kakva su u zadnjih 20 godina.Čim se dijete rodi slijedi prijava za jaslice,pa vrtić,pa produženi boravak i onda se u pubertetu događaju UFC borbe po ulici. 30 djece na jednu odgojiteljicu kao ovce na jednog čobana,tuku se za igračke,hranu,kekse...Kradu jedni drugima stvari.I kada se još dogodi ovakva bolesna odgojiteljica dobro je da ne grizu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije