Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav peh

Prodali sve, kupili brod i krenuli na put oko svijeta, no na ovo nisu računali

Tanner Broadwell i Nikki Walsh
Foto: Facebook
1/3
10.02.2018.
u 23:29

U blizini obale kod Floride svojom jedrilicom udarili su u nepoznati objekt, a brod je potonuo za svega 20 minuta

Par iz Colorada, Tanner Broadwell (26) i Nikki Walsh (24) prodali su sve što su imali kako bi kupili brod i krenuli na put oko svijeta, no njihova avantura završila je nakon samo dva dana plovidbe.

U blizini obale kod Floride svojom jedrilicom udarili su u nepoznati objekt, a brod je potonuo za svega 20 minuta te je par ostao bez svega što je imao, piše Daily Mail.

U džepu im je ostalo 90 dolara, a jedino što su uspjeli spasiti bio je njihov pas.

Najgore od svega, brod uopće nisu osigurali prije nego su krenuli na put, a za izvlačenje jedrilice iz vode potrebno im je 10.000 dolara.

Par je brod platio 5.000 dolara te su potrošili još toliko kako bi ga popravili, a na put oko svijeta krenuli su jer im je bilo dosta poslova koje su radili te su htjeli raditi ono što vole, a ne ono što moraju.

Unatoč nesreći koju su doživjeli, kažu kako će ponovno kupiti brod i ostvariti ono o čemu maštaju.

– Ne možemo jednostavno odustati od svojih snova – kazala je Nikki Walsh.

Fotografije koje su nas nasmijale, ali i šokirale. Najveći hit dolazi iz Zagreba!

Tanner Broadwell i Nikki Walsh
1/30

Komentara 46

UM
UmlatiteljLibtarda
01:14 11.02.2018.

Ovaj člank je čisti primjer da treba organizirati igru koja če se zvati " odvali šamarčinu novinaru da se usere i zapali ga cipelom na špic papak u usrani šupak da mu oči izlete van "

Avatar ivek
ivek
00:15 11.02.2018.

prodali su sve ( uopce nisu nist ni imal) americke lazi novinar Hassan drab priredia vijesti,,,exper za inozeme jezike...slovenski makedonski madjarski i finski...(((((((

ZA
zagster
23:54 10.02.2018.

Kupili brod za 4000€ i krenuli na put oko svijeta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije