Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uvrede pršte

Kulušić (HDZ): Ne želimo da nam po Poljani hodaju homoseksualci

kulušić (1)
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/6
27.11.2011.
u 12:52

Kulušić je također rekao i "da se prije SDP-ove vlasti osim kuge ništa gore nije dogodilo u Šibeniku".

Predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor je na skupu u Šibeniku rekla kako nema povlačenja tužbe protiv Srbije dok se ne sazna sve o hrvatskim žrtvama. - Ni Milanović ni Čačić nisu osudili zakon o jurisdikciji Srbije, no osudili su naš zakon o ništetnosti. Na našoj listi je i najmlađi general pobjedničke vojske Damir Krstičević kojeg su ponizili i stavili ga u zapećak, a mi želimo da branitelji vode državu i mi ćemo ih zaštiti. Ne želimo Vladu koja će ponižavati žene i obitelji. Oni nisu prije uspjeli srušiti HDZ kada su govorili da smo stranka opasnih namjera neće ni sad iako žele da nestanemo s političke scene - rekla je Jadranka Kosor.

Predsjednik šibenskog HDZ-a Ante Kulušić nije se, pak, proslavio svojim izjavama na nedjeljnom skupu HDZ-a. 

Rekao je da se prije SDP-ove vlasti osim kuge ništa gore nije dogodilo u Šibeniku, a za Dražena Budišu je rekao da je 91. godine govorio da se srami što je iz Drniša, a potom je nastavio u još neprimjerenijem tonu.

- Mi kao demokršćanska stranka ne želimo da nam po Poljani hodaju homoseksualci i da se legaliziraju droge - rekao je Kulušić.

J. Kosor: Oni su popili šampanjac, ali izbori su gotovi kad su gotovi

- Meni trebaju još četiri premijerske godine kako bi se obračunali sa svima onima koji su upleteni u korupciju bez obzira kojoj stranci pripadaju, bez obzira prijete li Državnom odvjetništvu, kao što to rade Linić i Ostojić, borba protiv korupcije ide na sve strane. Prijete i meni osobno, ali ništa nas ne može spriječiti da i dalje radimo za svoju zemlju - poručila je pak predsjednica HDZ okupljenim biračima na rivi u Kaštel Sućurcu.

 Rekla je kako je upravo dobila poruku da je Unesco na svoj popis nematerijalne kulturne baštine svijeta uvrstio Vrličko kolo i Bećarac što je dokaz kako njegujemo svoje korijene. - Ugovor o pristupanju Europskoj uniji potpisat ću nalivperom kojeg mi je prošle godine darovao Sveti otac - najavila je.

 - Nije ugodno govoriti o sebi, ali moram reći kada neku ženu iz druge političke stranke uvrijedi jer je žena, onda svi reagiraju, a kada se vrijeđa mene svi šute jer misile da se predsjednicu HDZ-a može vrijeđati. Ali, idemo pokazati da nas ima i da imamo snage za pobjedu - zaključila je obraćanje Jadranka Kosor uz odobravanje okupljenih.

Najavila 10 mandata za HDZu 9. izbornoj jedinici

Predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor u Sinju je najavila kako u 9. izbornoj jedinici očekuje 10 saborskih mandata unatoč tome što Kukuriku koalicija najavljuje pobjedu.

- Oni su popili šampanjac, oni slave i pokazuju da ne razumiju ono što je u temeljima demokracije, a to je da su izbori gotovi kada su gotovi. U planu ljudi koji vode Kukuriku koaliciju nije samo da HDZ izgubi izbore, njihov cilj je uništenje HDZ-a, ali trebali bi biti ovdje u Sinju i vidjeti kako to izgleda u stvarnom životu - rekla je Kosor oduševljena srdačnim dočekom sinjana nakon sto je bila na svetoj misi u nedjelju u crkvi Gospe Sinjske

- Mi smo spremni i dalje služiti svom narodu i puno raditi. Svoj smo program javno pokazali građanima, mi nemamo skriveni program kao što ima Kukuriku koalicija. Zoran Milanović nije imao hrabrosti reći da bi oni doveli MMF, izbacili vjeronauk iz škole, revidirali ugovor s Vatikanom, povukli tužbu protiv Srbije i poništili Zakon o ništetnosti sa Srbijom - kazala je Kosor, koja je nakon Sinja otišla u Kaštel Sućurac gdje se održava središnji predizborni skup za 9. izbornu jedinicu.

Sa premijerkom su ministri Darko Milinović i Božidar Kalmeta te Nevenka Bečić i ostali kandidati sa zajedničke liste.

 Predsjednica HDZ-a u nedjelju i ponedjeljak nastavlja svoju turneju po Dalmaciji.

Komentara 361

OB
-obrisani-
13:26 27.11.2011.

UDBASI su Milanovicu napisali sta ce raditi,ahahahahahhahahahha

ZE
zendraf
10:47 28.11.2011.

Bolje homoseksualci nego HDZ-ovci. Među ovim prvima bar ima i poštenih.

VE
velikazmija
18:19 27.11.2011.

biraj oba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije