Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB HRVATA

Krvava svađa dvojice Hrvata u Austriji

Sukob dvojice Hrvata
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
02.01.2019.
u 12:52

U jednom od kafića tirolskog grada Schwaz došlo je prvo do svađe, a zatim i fizičkog obračuna

Tirolski gradić Schwaz bio je poprište krvavog sukoba dvojice Hrvata u nedjelju 30. prosinca. Jedan od njih ubo je drugoga nožem u lijevu stranu tijela načinivši mu ranu od 10-ak centimetara.

Kako doznaje Regionnews.at, razlog ovog sukoba bio je pikado


Pri dolasku policije na mjesto zločina, ranjenog Hrvata već je zbrinula hitna pomoć., a napadač je pobjegao pješice prema centru grada. Policija ga je ubrzo pronašla, a tijekom pretrage automobila ispod vozačeva sjedala pronađen je nož na sklapanje.

Ključne riječi

Komentara 9

SA
samoborka
14:41 02.01.2019.

Da pogodimo imena tih Hrvata; Semsudin i Djevad?

IB
ibiza
02:04 03.01.2019.

primitivci, a volio bih znati od kuda iz Hr....

Avatar HajdukLika
HajdukLika
18:46 02.01.2019.

To nisu bili Hrvati, nego posjednici krivotvorenih hrvatskih putovnica. Podrijetlo negdje između Velike Kladuše i Ohridskog jezera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije