Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kampanja

Kosor: Nisam sretna zbog Đakićeve izjave, nije mu to trebalo

jadranka kosor (1)
Zarko Basic/PIXSELL
10.10.2011.
u 21:25

Kada je Goran Beus Richembergh rekao da su zastupnici HDZ-a obična banda, pravobranitelj nije reagirao, kada nam iz SDP-a govore da smo zločinačka organizacija, nitko ne reagira - požalila se premijerka.

Nisam sretna zbog izjave Josipa Đakića, apsolutno mu to nije trebalo, kazala je premijerka Jadranka Kosor gostujući u Dnevniku Nove TV te naglasila kako želi da tijekom kampanje i pretkampanje bude međusobno uvažavanje svih prema svima.

- Kada je Goran Beus Richembergh rekao da su zastupnici HDZ-a obična banda, pravobranitelj nije reagirao, kada nam iz SDP-a govore da smo zločinačka organizacija, nitko ne reagira - požalila se Kosor.

Osvrnula se i na Zakon o ništetnosti kazavši da zbog njega nije dobila kritike iz Bruxellesa.

- Jeste li vidjeli ta pisma, Vandoren nije kritizirao Vladu, rekao je samo da trebamo biti oprezni.

Kosor je naglasila i da se ne boji sučeljavanja sa Zoranom Milanovićem iz SDP-a te da je spremna na to ukoliko izborna pravila to dopuste. Na Milanovićevo prozivanje da nije platila svoj stan odgovorila je:

- To je laž, a ostalo je samo na tome. Milanovića niste pitali kako je kupio drugi stan? Rekao je da će prodati prvi stan, a svi znamo da je dobio kredit na koji nije imao pravo. Evo, ja vam govorim o nejednakim mjerilima - zaključila je predsjednica HDZ-a.

Komentara 95

DU
Deleted user
21:37 10.10.2011.

Nije mi simpatičan Đakić, ali u demokraciji vrijedi sloboda govora i on je samo onako izravno, šankerski, izrekao naglas ono što mnogi misle i ne usude se izgovoriti iz ovih ili onih razloga. Pa je nahrdao, počevši od dežurnih ljevičarskih gnjavatora, desničarskih uvlačilica Jadranki Kosor, notornih Uzelca i Pupovca (stavite sami riječ koja nedostaje) i sve do razine EU birokrata koji se \"otresao\" na njegovu izjavu. E pa branim Đakićevu slobodu govora! To uopće nije krimen tako velikog kalibra da bi se morala zatresti cijela RH jer je tip malo \"izdeklinirao\" nekoliko imena s pol. scene i stavio ih u ironičan kontekst. Naposljetku će se zbog te njegove izjave odgoditi i ulazak RH u EU,kako je krenulo... Overkill! Tako bi to nazvali mlađi... Tip je jednostavno izrekao što ga tišti i na što mu sliče ta imena! Nikakvih poziva na genocid i sličnih laprdanja...

AA
Arwen Aragorn
21:38 10.10.2011.

- Kada je Goran Beus Richembergh rekao da su zastupnici HDZ-a obična banda, pravobranitelj nije reagirao, kada nam iz SDP-a govore da smo zločinačka organizacija, nitko ne reagira - požalila se Kosor. ------------------------------ Gospođo Kosor, u tom slučaju hrvatski narod od vas očekuje da ćete smijeniti pravobranitelja i to iz najmanje dva razloga: 1. zato što ne obavlja svoju dužnost dosljedno 2. zato što je pristran i zastupa jednu političku opciju, pa kao takav nije podoban za pravosudni sustav, koji mora biti nestranački i nepodložan političkim utjecajima!

OG
Oger
10:07 11.10.2011.

Od kuda ona zna da je Milanovic dobio kredit na koji \"nije imao pravo\"? Zar drzava odlucuje tko ima pravo na kredit?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije