Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kod istražnog suca mladić koji je skrivao drogu u automobilu

droga
arhiva VL
26.12.2009.
u 10:25

Droga, čija je vrijednost na ilegalnom tržištu procijenjena na 137 tisuća kuna, a pomiješana sa "punilom" preprodavaču bi donijela preko 371 tisuća kuna, odmah je zaplijenjena, a nad mladićem je, u suradnji s PU istarskom, provedena krim-obrada.

RIJEKA - U Istražni centar riječkog Županijskog suda sinoć je uz kaznenu prijavu priveden 25-godišnji Puljanin čiji su Ford na Badnju večer na naplatnim kućicama na Kikovici zaustavili službenici Odjela kriminaliteta droga sektora krim-policije PU PG i u armaturi mjenjača pronašli vješto sakrivenih 275 grama kokaina i 450 grama primjese droge ili "punila" za povećanje mase.

Droga, čija je vrijednost na ilegalnom tržištu procijenjena na 137 tisuća kuna, a pomiješana sa "punilom" preprodavaču bi donijela preko 371 tisuća kuna, odmah je zaplijenjena, a nad mladićem je, u suradnji s PU istarskom, provedena krim-obrada.

Policija procijenjuje da bi se samo od pronađenih 275 grama, bez "aditiva", dala upakirati 1 373 "piza" u količini od 0,20 grama po paketiću.

Komentara 1

DA
damocles
02:01 28.12.2009.

kako su ga uhvatili, mora da je bija nervozan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije