Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJNO OSTAVLJEN

Ključevi, mobitel, sin?! Obitelj na odmorištu na A3 zaboravila dijete (17), pomogla im policija

Odmorište na autocesti A3 pokraj Slavonskog Broda gdje su se na parkiralištu sukobili navijači
Ivica Galovic/PIXSELL
27.08.2023.
u 11:30

Policajci su odmah alarmirali i druge policijske ophodnje, a dječaka su odveli u policijsku postaju gdje je putem društvenih mreža uspio stupiti u kontakt s članovima obitelji

U kategoriju 'I toga ima' svakako bi mogao ući i slučaj koji se jučer ujutro dogodio na autocesti A3 u Slavonskom Brodu. Naime, brodsko-posavska policija izvijestila je kako su imali dojavu o dječaku iz Njemačke (17) kojeg je obitelj slučajno zaboravila na odmorištu te nastavila dalje sa svojim putovanjem. 

- Naime, osobnim automobilom njemačkih registracijskih oznaka je upravljao otac (51), dok se u vozilu nalazilo još dvoje članova obitelji - majka i stariji brat, koji su spavali. Otac je izašao na odmorištu i potom se vratio u automobil nastavivši vožnju u smjeru zapada, te u tom trenutku nije znao da je izašao i dječak. Dječak je ostavio mobitel u automobilu, a telefonske brojeve svojih članova obitelji nije znao napamet - objavila je policija.

Policajci su odmah alarmirali i druge policijske ophodnje, a dječaka su odveli u policijsku postaju gdje je putem društvenih mreža uspio stupiti u kontakt s članovima obitelji.

POVEZANI ČLANCI:

- Nakon uspješne komunikacije policijskih službenika sa ocem, koji je u blizini Lužana shvatio da nedostaje dječak, obitelj se vratila te preuzela dječaka - javlja policija. 

>> VIDEO Putnički vlak naletio na kombi i iskočio iz tračnica: Ozlijeđeni strojovođa i vozač

Ključne riječi

Komentara 18

AN
AntePortas9
14:43 27.08.2023.

Tupe genracije dolaze, broj telefona barem jednog člana obitelji nije znao...

SH
Shorv600
12:48 27.08.2023.

Dijete 17 god.

OL
olujasviholuja
15:53 27.08.2023.

Sječam se kad je vodič pričao sličnu dogodovštinu."Stanu na odmorištvu ,a prije nek su krenuli pita dali su svi i krenu. Nakon nekog vremena, njega zove vlasnik angencije kaže mu da ga je zvala jedana putnica da su ju ostavili na odmorištu i on se vadi da je pitao dali su svi. Ide vodič vidjeti gdje je zaboravljena putnica sjedila, stvarno jedano sjedalo je prazno i pita čovjeka sa kojim je sjedila ,a šta vam je ova gospođa koja sjedi kraj vas, a on kao iz topa veli, moja žena".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije