Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loše prognozirali

Kladioničari potpuno promašili: Bergoglio niti u prvih 15!

papa (1)
Screenshot: ABC
13.03.2013.
u 21:37

Većina oklada išla je na prvih dvanaest kardinala koji su se našli na listi i kojima su kladioničari davali najveće šanse.

Kladionice koje su u svojoj ponudi nudile mogućnost klađenja na ime novog pape u potpunosti su podcijenile kardinala Bergoglia koji je večeras izabran za novog poglavara Katoličke crkve.

Prema ponudama u kldioničarskim kućama širom svijeta kardinal Bergoglio nije bio niti u prvih petnaest glavnih kandidata, a koeficjent da će upravo on biti izabran za novog papu iznosio je 25-1.

Većina oklada išla je na prvih dvanaest kardinala koji su se našli na listi i kojima su kladioničari davali najveće šanse.

Kladionice su nakon izbora već započele s novim ponudama, pa tako kladionica Paddy Power u Irskoj nudi koeficjent 16-1 da će vjernici u 2013. godini vidjeti i trećeg papu, dok uz koeficijent 5-2 možete uložiti novac da će i novi papa podnijeti odstupiti s dužnosti.

>>Novi papa je Franjo I. - kardinal Bergoglio iz Argentine

>>Ponizan kardinal koji se odrekao luksuza i sam si je kuhao

>>Izabrao ime Sv. Franje, evanđeoski poniznog i spremnog na služenje

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
21:55 13.03.2013.

dobro jutro? znate li uopće kako kladionice funkcioniraju? neko je pokupio gadnu lovu a ovce masu love uplaćivale na druge...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije