Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRESDEN

Udar groma u Njemačkoj: Ozlijeđeno desetero ljudi, dvoje doživjelo srčani zastoj

munja
DPA/Pixsell
21.05.2024.
u 07:28

Vatrogasci pozivaju sve koji su bili u blizini da se jave liječniku ako imaju bilo kakve simptome.

U ponedjeljak u večernjim satima u Dresdenu je ozlijeđeno najmanje desetero ljudi, od kojih dvoje teže, nakon što je grom udario u blizini rijeke Elbe na području Rosengartena. Vatrogasci su javili da su dvije osobe doživjele srčani zastoj te su reanimirane i odvezene u bolnicu, piše Fenix-magazin.

U bolnicu je odvezeno i ostalih osmero ljudi. Žalili su se na tipične simptome nakon udara groma, kao što su trnci u tijelu. 
Prema riječima glasnogovornika policije, područje gdje je grom udario, policajci su ogradili. Vatrogasci pozivaju sve koji su bili u blizini da se jave liječniku ako imaju bilo kakve simptome.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije