Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aktivizam na rivi

Kerum: U Hrvatskoj se dobro živi, tko hoće raditi neka ide na selo

kerum (1)
Foto: Tino Jurić/Pixsell
1/3
26.11.2011.
u 13:25

Dragutin Lesar, predsjednik Hrvatskih laburista predstavljao je svoju listu u Gradskom kazalištu mladih, dok su njegovi aktivisti dijelili propagandne materijale na štandu na rivi.

Tvrdnju o dobrom životu splitski gradonačelnik je potkrijepio procjenom kako je na rivi trenutno "pet milijuna kuna naočala".

- Kampanja ide dobro, ljudi prilaze priča se... Bilo bi bolje da ima malo gitara i mandolina pa da zapjevamo, ali troškovi su nam limitirani, svaka se kuna gleda, baš je strogo - ispričao nam je splitski gradonačelnik Željko Kerum kojega smo u subotu zatekli na splitskoj rivi s kolegama iz HDZ-a, generalom Damirom Krstičevićem i Dujom Marasovićem, kandidatima za Sabor u 10. izbornoj jedinici.

Kerum smatra da se danas u Hrvatskoj dobro živi.

- Sjetite se kako je bilo 90-ih, a sada neki “stručnjaci” daju pesimističke izjave. Gdje samo nađu te likove, prvi put izlaze u javnost i daju mišljenje kako sve propada , ništa ne valja, sve ajme, a kako je bilo 90-e?! Nismo imali ništa. Danas imamo sve. Evo na rivi je sada pet milijuna kuna naočala - primjetio je Kerum.

- Živi se dobro. Tko hoće raditi, može. Neka idu na selo i rade, svatko ima svoje selo. Kako moj brat Jure može gore kopati, krčiti i saditi luk pa mogu i ostali - zaključio je Kerum.

- Ima 10 izbornih jedinica, a samo je jedna udarna to je 10. za HDZ - rekao je Marasović, a s parafraziranjem generala Šuška koji je to rekao za 4. gardijsku brigadu, oduševila je Krstičevića koji vjeruje da im je Kerum značajno pojačanje jer misli hrvatski.

Na splitskoj rivi subota je prošla u znaku predizbornog aktivizma.

Dragutin Lesar, predsjednik Hrvatskih laburista predstavljao je svoju listu u Gradskom kazalištu mladih, dok su njegovi aktivisti dijelili propagandne materijale na štandu na rivi.

SDP je Splićanima darivao olovke, labela i papirnate maramice sa svojim logom, oni se pripremaju za nedjelju kada u Split dolazi Zoran Milanović.

HSLS je častio spizom, cijela riva je mirisala na dobru marendu.

Ključne riječi

Komentara 76

KG
kaj_god
13:44 26.11.2011.

Imaš sreću što ne živiš u Kini, jer takve stavljaju odmah pred zid.

OB
-obrisani-
13:37 26.11.2011.

Tko je ovaj lopov Kerum? Kako je dozvoljeno takvima da varaju narod?

OK
okip
14:27 26.11.2011.

Susjedi! Dali je kod vas dozvoljena vožnja motora bez kacige?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije