Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAŽNJEN ZBOG ŠIRENJA LAŽNIH VIJESTI

Pijan lagao policiji da je zaražen: 'Trebao mi je prijevoz do doma'

Policija na punktovima diljem Hrvatske provjerava propusnice
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/5
11.04.2021.
u 19:21

Ipak, nije završio kod kuće, već na odjelu psihijatrije Opće bolnice Karlovac na triježnjenju gdje su ga i testirali na COVID-19

Dosjetka 42-godišnjeg Karlovčanina skupo je koštala nakon što je pijan odlučio nasamariti policajce, da bi ga oni odvezli na triježnjenje na psihijatriji Opće bolnice Karlovac. Zbog širenja lažnih vijesti sada će morati odraditi 20 dana uvjetne zatvorske kazne s rokom kušnje od jedne godine.

Još 16. travnja prošle godine, kada su na snazi bile obavezne propusnice za putovanje izvan mjesta prebivališta, 42-godišnjak se oko 1.20 sati pijan vraćao pješice kući. Kako nije imao prijevoz do kuće, došetao je do policajaca na zaustavnom punktu i rekao im da je zaražen COVID-om 19 kako bi ga Hitna mogla prevesti doma, prenosi KAportal.

Ipak, nije završio kod kuće, već na odjelu psihijatrije Opće bolnice Karlovac na triježnjenju gdje su ga i testirali na COVID-19. Test je na kraju bio negativan, a Karlovčanin je na kraju priznao svoj naum, zbog čega ga trenutno Prekršajni sud u Karlovcu tereti za širenje lažnih vijesti i izazivanje bezrazložnog postupanja žurnih službi.

- S prijateljem sam se pješice vraćao iz Ozlja i bio sam jako pijan. Došao sam do policajca i rekao da imam COVID-19. Pozvao sam Hitnu, odvezli su me u Opću bolnicu Karlovac, testirali na koronavirus i smjestili na psihijatriju. Znam da nisam imao koronavirus, ali mi je trebao neki prijevoz do grada, kazao je muškarac na policijskom ispitivanju koje se vodilo kao iskaz na sudu jer se na ročištu nije pojavio, zbog čega sada mora odraditi 20 dana uvjetne kazne.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije