133 10°C
 • Avatar Prodanović
  Prodanović:

  Glupa sutkinja, kralo se u HAC-u, a ne u ministarstvu, sve je organizirao i najviše ukrao Sapunar i zbog toga se i nagodio, platio 7-8 milijuna za Fimi Mediu i Remorker, ostalo mu još 50-tak milijuna i boli ga neka ... prikaži još! stvar, radi kao profesor na svojoj Visokoj školi za diplomaciju, koja je fiktivno na drugoj osobi, sada mu je tamo i Zoki Milanović u upravljačkim tijelima, lovu je iz HAC-a dijelio sa Čačićem i Sanaderom i sada utapa Kalmetu (nije da ga obožavam, ali tu je ispao Dudek)!

 • Stipan:

  Neka laje tko GOD hoće, ali Kalmeta je za Zadar puno napravio. Što su oko njega krali ., da je vidio sigurno nebi dozvolio. Neka svatko odgovara za svoja nedjela.

 • žalosnababanarikača:

  Nema tu sreće. Tu je sad već u pitanju i genetika. Sad su stasale nove mlade snage lopova i pokvarenjaka koje su odgojene u ovoj laži, pljački i prevari. Za sada, riješenje za ovo stanje je iseljavanje. Drugo riješenje bi ... prikaži još! bilo uvođenje pokretnog zida za streljanje, nešto slično kao što je Kolindin predsjednički cirkus.

Još iz rubrike Vijesti

Pablo Iglesias i Pedro Sanchez
Sklapaju lijevu Vladu

Španjolska spremna za prvu koaliciju od uvođenja demokracije

Miroslav Škoro
ŠKORO PORUČIO:

'Trenutni vrh HDZ-a izbacivanjem ljudi i kršenjem slobode govora "spašava" ugled stranke'

4
Saslušanje
OPOZIV FUNKCIJE

Zastupnički dom krenuo s javnim saslušanjima o Trumpovim kontaktima s Ukrajinom