155 20°C
 • Avatar Prodanović
  Prodanović:

  Glupa sutkinja, kralo se u HAC-u, a ne u ministarstvu, sve je organizirao i najviše ukrao Sapunar i zbog toga se i nagodio, platio 7-8 milijuna za Fimi Mediu i Remorker, ostalo mu još 50-tak milijuna i boli ga neka ... prikaži još! stvar, radi kao profesor na svojoj Visokoj školi za diplomaciju, koja je fiktivno na drugoj osobi, sada mu je tamo i Zoki Milanović u upravljačkim tijelima, lovu je iz HAC-a dijelio sa Čačićem i Sanaderom i sada utapa Kalmetu (nije da ga obožavam, ali tu je ispao Dudek)!

 • Stipan:

  Neka laje tko GOD hoće, ali Kalmeta je za Zadar puno napravio. Što su oko njega krali ., da je vidio sigurno nebi dozvolio. Neka svatko odgovara za svoja nedjela.

 • žalosnababanarikača:

  Nema tu sreće. Tu je sad već u pitanju i genetika. Sad su stasale nove mlade snage lopova i pokvarenjaka koje su odgojene u ovoj laži, pljački i prevari. Za sada, riješenje za ovo stanje je iseljavanje. Drugo riješenje bi ... prikaži još! bilo uvođenje pokretnog zida za streljanje, nešto slično kao što je Kolindin predsjednički cirkus.

Još iz rubrike Vijesti

Manifestacija ratnih veterana u Kentuckyju.
OTKAZAO POSJET

Trump nazvao stav danske premijerke o prodaji Grenlanda "gadnim"

Split: Frajle i Mia Dimšić zatvorile Sportske igre mladih
23. IZDANJE

Koncertom Frajli i Mije Dimšić na splitskoj rivi zatvorene su Sportske igre mladih

Boris Johnson i Angela Merkel
ALTERNATIVNA RJEŠENJA

Njemačka nagovijestila kompromis, Francuska protiv novog sporazuma o Brexitu