Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dani će se razlikovati

Planirali ste produženi vikend provesti na otvorenom? Prognostičari objavili kakvo nas vrijeme čeka

Zagreb: Praznik rada građani iskoristili za odmor i nezaobilazni roštilj uz jezero Jarun
Tomislav Miletic/PIXSELL
27.04.2023.
u 07:41

Na Jadranu u idućem tjednu jako jugo, pljuskovi i grmljavina, do tada bar djelomice sunčano. Mjestimične kiše moglo bi biti u subotu prijepodne u Dalmaciji, a ostalih dana ovog tjedna većinom će izostati. Dani će biti malo topliji, uz često slab vjetar ili umjereno jugo, a još u četvrtak na jugu prijepodne i buru

Danas djelomice, na moru i pretežno sunčano. U unutrašnjosti povremeno više oblaka, a mjestimice malo kiše ili poneki pljusak najvjerojatniji su poslijepodne u gorju. Vjetar većinom slab. Na Jadranu ujutro slaba i umjerena bura, od sredine dana jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka većinom od 16 do 21 °C, prognoza je DHMZ-a. 

Idući će se dani na kopnu razlikovati. "Na primjer: u petak će biti malo više oblaka nego u četvrtak, u subotu nakon sunčanog jutra popodne će biti nešto češći lokalni pljuskovi, a u nedjelju će oborina većinom izostati - u mnogome će biti slični: djelomice sunčani, ugodno topli i uglavnom suhi. Nestabilnije na zapadu u ponedjeljak, u utorak i na istoku.



Na Jadranu u idućem tjednu jako jugo, pljuskovi i grmljavina, do tada bar djelomice sunčano. Mjestimične kiše moglo bi biti u subotu prijepodne u Dalmaciji, a ostalih dana ovog tjedna većinom će izostati. Dani će biti malo topliji, uz često slab vjetar ili umjereno jugo, a još u četvrtak na jugu prijepodne i buru", prognoza je HRT-a. 

"U petak na kopnu prolazno oblačnije, pretežno suho, tek krajem dana i u noći na subotu mjestimice će biti slabe kiše, ponajprije na zapadu. U djelomice sunčanu i nestabilniju subotu popodnevni pljuskovi mogući su posvuda. Nedjelja malo manje topla i opet prevladavajuće suha.



Na Jadranu barem djelomice sunčano, pokoja kap kiše s lokalno više oblaka može pasti u Dalmaciji u subotu ili na sjeveru krajem nedjelje. Puhat će slabo i umjereno jugo i jugozapadnjak, uz koje se temperatura zraka neće osjetno mijenjati pa će dani za mnoge biti ugodno topli", javljaju s HRT-a. 

VIDEO: Šime Strikoman snimio milenijsku fotografiju: "Pula čita"

Komentara 1

JE
jelen
08:16 27.04.2023.

"brine me" ovo sto vidim na slici..hrvati su postali copy paste nekih vanjskih kultura..neki ili vecina kao da su zaspali u zagrebu a probudili se u new york a da se nisu pomaknuli s mjesta..žive i ponasaju se kao da su u nekoj drugoj državi a ne u Hrvatskoj..idu po restoranima samo se zabavljaju ne zele raditi ..nije im jasno da hrv.nema nikakve osnove da bi takvo sto nekome omogućila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije