Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sutra pretežno sunčano

Nevrijeme pogodilo dio Krapinsko-zagorske: Padala tuča, nema prijava štete

Tuča ilustracija
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
21.04.2023.
u 15:40

Iz Centra 112 u Krapinsko-zagorskoj županiji navode da nemaju informacije o štetama, odnosno da zasad još nema prijava

Nešto prije 14 sati tuča je pogodila rubne dijelove Krapinsko-zagorske županije, mjesto Nove Dvore Klanječke kraj Klanjca na samoj granici sa Slovenijom. Prema informacijama koje je za Hinu potvrdio gradonačelnik Klanjca Zlatko Brlek, tuča je padala nekoliko minuta, a zasad nema informacije je li uzrokovala štetu.

Sitna tuča s kišom padala je i u blizini mjesta Lučelnica također kraj Klanjca. Iz Centra 112 u Krapinsko-zagorskoj županiji navode da nemaju informacije o štetama, odnosno da zasad još nema prijava.

Vrijeme će sutra, prognozira Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ), biti pretežno sunčano, na Jadranu i vedro. U unutrašnjosti se ujutro mjestimice očekuje magla, a poslijepodne ponegdje umjerena naoblaka. 

Vjetar će biti uglavnom slab, a na Jadranu će ujutro puhati slaba do umjerena bura, potom sjeverozapadnjak i jugozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura na kopnu bit će većinom od 3 do 8, na Jadranu od 9 do 14, a najviša dnevna između 18 i 23 °C.

VIDEO Najveća raketa u povijesti eksplodirala nakon lansiranja i raspala se

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije