Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tijek događaja

Kako je razriješena krađa iz sjedišta krim-policije

mup pljačka
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
1/7
22.04.2016.
u 18:41

U noći na ponedjeljak 4. travnja iz središta kriminalističke policije nestalo je 280.000 eura i dva kilograma zlata

4.4. Policija izvještava da se dogodila krađa u Henizelovoj 

U noći na ponedjeljak iz središta kriminalističke policije nestalo je 280.000 eura i dva kilograma zlata. Sve je bilo pohranjeno u sefu koji se nalazio u uredu tadašnjeg načelnika službe organiziranog kriminala Željka Dolačkog.

5.4. Željko Dolački udaljen iz službe, načelnici odstupili

Ravnatelj policije Vlado Dominić,načelnik PUZ-a Goran Burušić, načelnik Sektora krim-policije PUZ-a Danijel Žugel i voditelj Službe za unutarnju kontrolu Stjepan Jurenec odstupili su, a Željko Dolački udaljen je iz službe.

8.4. Uhićeni vlasnici milijuna 

Uhićena skupina osumnjičena za pranje 638,5 milijuna kuna USKOK osumnjičio 15 osoba da su preko niza talijanskih i hrvatskih tvrtki prali milijune kuna, a među njima su i vlasnici dva kilograma  zlata i 280.000 eura nestalih iz sjedišta krim-policije u Heinzelovoj, otac i sin Pejo i Antonio Ivić

22.4. Dolački uhićen 

Željko Dolački uhićen zbog krađe zlata i novca MUP izvijestio da suspendiranog  načelnika službe organiziranog  kriminala sumnjiči da je iz zgrade u  Heinzelovoj uzeo novac i zlato te da  nije bilo nikakve provale u sjedište  krim-policije. Osumnjičen je za  zloporabu položaja i ovlasti.

>>Uhićen policajac Željko Dolački, novcu i zlatu nisu našli ni traga

>>Velika istraga Večernjeg: Nije bilo provale, policija je po svoj prilici opljačkana iznutra

Komentara 41

Avatar TvojUjko
TvojUjko
18:49 22.04.2016.

Dok 1,3 milijuna umirovljenika čeka mirovinu do 3000kn i dok 1milijun radnika čeka plaću do 3000kn nekoliko tisuća "vrte" milijarde..naivni narode

BE
berogrga
19:01 22.04.2016.

Nažalost, još uvijek su u mup-u sdp-ovi kadrovi i Dolačkog neće do kraja pritisnuti da propjeva i otkrije sve mutne radnje Ostojića, Bertine i ekipe. Kada bi Dolački propjevao, Milanović bi završio u Remetincu. Sad će se partijska ekipa u mup-u fokusirati da sve ostane na Dolačkom i da ne priča previše. Čeka ga možda godina dana zatvora i to je to.

AN
anonimus00
19:18 22.04.2016.

koliko gIup moras biti da sudjelujes u kradi novca i zlata iz sefa koji je u tvom uredu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije