Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi na svečanu sjednicu

Juričan pisao Jandrokoviću: 'Zox se umorio, tu sam!'

Foto: PIXSELL
1/6
21.07.2020.
u 09:17

''Gordane, znajte – kad jednog dana visoko podignemo pobjedničku zastavu korupcije, na njoj će biti i kapljica vašeg znoja!'' poručio je Juričan

Predsjednik Zoran Milanović ne dolazi na konstituirajuću sjednicu Sabora u srijedu pa je Dario Juričan predložio Gordanu Jandrokoviću da kao zamjenu pozove njega. Na svom je Facebook profilu Juričan napisao zašto bi baš on trebao biti pozvan na sjednicu te o kojim bi projektima mogao razgovarati s predsjednikom Sabora. 

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

"ZOX SE UMORIO, TU SAM!

Poštovani predsjedniče Sabora, cijenjeni gospodine Gordane Jandrokoviću!

Naš izabrani predsjednik Zox probudio se te priopćio da neće doći na svečanu sjednicu Sabora. Time je već u ovih prvih nekoliko udarničkih mjeseci dosegnuo predviđenu petogodišnju količinu zoranizama.

Eto, umorio se i treba mu malo odmora, barem do kraja ljeta, kako bi sa svojim čuvarima i ostalom pratnjom popunio prazne nam jadranske plaže i bolje restorane.

Situacija je neizvjesna, ali ne očajavajte, nije nerješiva.

Ovo su, prema izbornim rezultatima, Zoxove moguće zamjene:

Kolinda Grabar Kitarović primljena je napokon u Međunarodni olimpijski komitet. Sada će ponovo moći ulaziti u znojne muške svlačionice. To je sve što je zanima, a Sabor namjerava gledati na TV, tako da ništa od nje.

Miroslav Škoro se, nakon onog mandata u kvoti vašeg HDZ-a, eto napokon dočepao mjesta saborskog zastupnika, pa bi kao predsjednik RH bio u sukobu interesa. Uostalom, njega više zanima neki ozbiljniji parking u centru. Ako imate info, molim ponudu u Škorin vječito gladni inbox.

Mislav Kolakušić izgubio se negdje u bespućima Bruxellesa. Navodno je tražio antikvarijat s Duceovim drangulijama. Od tada više nije viđen, a nije ga nitko niti tražio.

Kao što vidite, nitko od gore navedenih nije u stanju niti u mogućnosti doći.

I ostajem vam samo ja, kao utješna nagrada. Ali budimo iskreni – ako Vi možete voditi Sabor, zašto ja na bih mogao voditi cijelu Hrvatsku?

Stoga očekujem poziv na svečanu sjednicu Sabora.

Na rubu te sjednice porazgovarat ćemo o našim zajedničkim projektima:

Vodiču za jačanje korupcije, oslobađanju Rezača etiketa montiranih sudskih procesa, proglašenju časnog Damira Borasa akademikom. Također ćemo pohvaliti glavnog urednika Brunu Kovačevića što ne pušta u eter HRT-a emisiju Labirint. I za kraj ćemo dogovoriti da me ubacite u onu grupu koja dobiva pinku za ''informiranje opće javnosti o aktivnostima u stvaranju pozitivne poduzetničke klime u RH''.

Volim taj fimimedijski miris novca i želim svoj dio.

Gordane znajte – kad jednog dana visoko podignemo pobjedničku zastavu korupcije, na njoj će biti i kapljica vašeg znoja", napisao je Juričan. 

Komentara 24

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
09:57 21.07.2020.

Dosadan ko prolj..

SU
suncesmokvemaslina
09:57 21.07.2020.

Bezveze...

VI
viviann
09:19 21.07.2020.

Zato sto se nisi kandidirao, frajeru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije