Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VISOKI SUD ČASTI

Jednoglasno donesena odluka o povratku Prgometa i Kujundžića u HDZ

Drago Prgomet i Milan Kujundžić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
01.08.2016.
u 12:57

Zaključeno je da ne postoje prepreke za povratak Prgometa i Kujundžića u stranku

Na sjednici Visokog suda časti HDZ-a jednoglasno je donesena odluka da se preporuči povratak Drage Prgometa i Milana Kujundžića u stranku.

Odluka je bila očekivana jer  je predsjednik HDZ-a Andrej Plenković najavio poziv nekadašnjim istaknutim članovima. Zaključeno je da ne postoje prepreke za povratak Prgometa i Kujundžića u stranku.

Časni sud donio je preporuku, no Prgomet i Kujundžić još nisu formalno opet članovi HDZ-a. Oni trebaju još službeno poslati dokument, koji bi potom Sud časti na sljedećoj sjednici trebao i formalno potvrditi

Politika okupljanja koju proklamira Plenković podrazumijeva da bi se u stranku ili mogli vratiti ili s HDZ-om surađivati na izborima oni koji su u protekle četiri godine napustili HDZ ili su iz njega izbačeni.

>>Vrata HDZ-a otvorena za sve otpisane: Zovu Dragu Prgometa, Jadranku Kosor, Milana Kujundžića...

>> HDZ bi s Prgometom išao na izbore u Zagrebu i Slavoniji

>> Ruža Tomašić i Milan Kujundžić umjesto Tepeša i Ćorića?

Komentara 131

BO
borju
13:16 01.08.2016.

Trend je očigledan, HDZ raste, a sdp pada, toga su svjesni i ovi dežurni sdp komentatori koji komentiraju na ovom portalu.

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
13:03 01.08.2016.

Jako dobra odluka HDZ-a. Obojica nose jedan dio politike HDZ-a i obojica su dokazani stručnjaci u stvarnom životu. Učinjena im je ranije nepravda, sada je nepravda uklonjena.

BE
berogrga
13:10 01.08.2016.

Odličan potez HDZ-a! SDP-ovci i njihovi mediji već sad imaju noćnu moru zbog toga.. Prgomet je mostu u izbornim jedinicama koje presijecaju Zagreb donio jako puno glasova. Karamarko kada se zahvalio Prgometu na suradnji je upravu tu napravio svoju prvu veliku stratešku grešku i izbio HDZ-u najmanje 100 tisuća glasova! Povratak Kujundžića je isto odličan potez HDZ-a. Isto tako HDZ na listu treba staviti Branka Hrga koji se pokazao kao odani partner HDZ-u. Sad treba još pozvati kulturnu i akademsku zajednicu da HDZ zajedno s njima postavi program budućnosti razvoja i napretka. Naša djeca nemaju vremena baviti se prošlošću i novinskim natpisima, nego progresivnim pokretanjem ekonomije i gospodarstva, ulaganja i otvaranja radnih mjesta. Vjerujem u Vas gospodine Plenkoviću, stranka smo mi glasači, simpatizeri i članovi, Vi nas samo predstavljate, sretno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije