Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTVRĐUJE SE IDENTITET

Tragedija u Lovincu: Zapalio se automobil, policija u njemu pronašla smrtno stradalu osobu

Zadar: Jedna osoba smrtno stradala u požaru automobila u Lovincu
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/5
20.04.2023.
u 11:28

Zbog provođenja očevida promet lokalnom cestom trenutačno je obustavljen

Zadarska policija jutros je malo prije osam sati zaprimila dojavu da je na lokalnoj cesti 63059 u Lovincu na automobilu izbio požar.

Na mjesto događaja upućene su žurne službe. Prema prvim informacijama, automobil je potpuno izgorio, a u njemu je pronađena smrtno stradala osoba, izvještava zadarska policija.

 

Policija provodi mjere i radnje radi utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja te utvrđivanja identiteta stradale osobe. Hina neslužbeno doznaje da je preminula osoba muškarac. Zbog provođenja očevida, promet lokalnom cestom trenutačno je obustavljen.


 
Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
10:23 20.04.2023.

Ove godine gore automobili, dobro je, bolje nego da gore šume!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije