Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'osobni razlozi'

Jedan od trojice kandidata Vlade odustao od kandidature za člana Uprave Ine

Foto: Emica Elvedij/Boris Scitar/Vecernji list/Davor Puklavec/Pixsell
1/5
20.09.2022.
u 10:56

Vlada je na sjednici 19. rujna 2022. donijela Zaključak kojim se predlaže Nadzornom odboru društva INA – Industrija nafte d.d., imenovanje Miroslava Skalickija, dr. sc. Hrvoja Šimovića te Emanuela Kovačića za članove Uprave društva INA.

Za sutra planirana sjednica Nadzornog odbora Ine, na kojoj su trebali biti razriješeni sadašnji i imenovani novi članovi Uprave kompanije s hrvatske strane, odgođena je jer se jedan od trojice kandidata Vlade u međuvremenu predomislio.

"S obzirom na to da je kandidat za člana Uprave Emanuel Kovačić obavijestio Vladu da odustaje od predložene kandidature iz osobnih razloga, Vlada će Nadzornom odboru dostaviti novi prijedlog za imenovanje člana Uprave u najkraćem roku", priopćeno je iz Banskih dvora, uz napomenu da je prijedlog imenovanja Miroslava Skalickija, Hrvoja Šimovića i Emanuela Kovačića za članove Uprave društva za sljedećih šest mjeseci Vlada utvrdila dan ranije.

Kada će se sastati Nadzorni odbor još uvijek nije utvrđeno, no naši izvori bliski Vladi očekuju da će se to dogoditi već idućeg tjedna.

VIDEO: Zastrašujući potres jačine 7,7 po Richteru pogodio Meksiko

Ključne riječi

Komentara 16

OT
otrovnijezik
11:45 20.09.2022.

Izgleda čuo uvjete pa mu se nisu svidjeli jel bi mogao dobiti besplatno ljetovanje u Remetincu.

HI
hiohio
11:13 20.09.2022.

Predomislio se čovjek ne želi sudjelovati u lopovluku, pametan čovjek.

TM
trade_mark
11:26 20.09.2022.

ovaj koji je odustao vjerojatno nije član kriminalne organizacije i ne želi se kompromitirati uvlačenjem u njihov mulj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije