Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Hrvatska nakon otkrića kriminala u Ini napokon zabila u duelu s Mađarima

19.09.2022. u 20:48

Bitno je da Vlada kao drugi najveći dioničar Ine opet stekne utjecaj na proizvodnju i preradu ugljikovodika

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
23:56 19.09.2022.

Nacional: Plenković 2018. pred 5 svjedoka naredio izvoz hrvatske nafte u Mađarsku.Iz ovoga proizilazi da ce zapravo glavni pokrovitelj ovog kriminala ostati postedjen i postati cak i samostalni vlasnik.

PE
PetarPan1108
08:37 20.09.2022.

Bravo! Nikad nije kasno....

UD
Udbaš
07:50 20.09.2022.

Dok je ovakav odnos vlasništva, plenki može zabiti samo Hrvatskoj. Koliko vidim, Đakić još uvijek uživa njegovo povjerenje bez obzira što je imao ključnu ulogu u prodaji Ininih dionica iz fonda hrvatskih branitelja Mađarima, a tako će i biti dok god bude mogao HVIDR-om sabotirati želje branitelja. Također, čorić je (u dišpet plenkiju?🤣🤣🤣) naredio gašenje sisačke rafinerije a kaznu služi u HNB-u. Filipović, koji je trebao nadzirati lopovluk je glavni za sanaciju stanja? O, Bože! Daj nam neriješeno, jer ako plenki zabije jasno je u čiju će mrežu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije