Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOJICA OPTUŽENA

Jedan automobilom pomeo terasu kafića, drugi čašom udario konobara u glavu

Na proslavi Dana općine Novigrad Podravski muškarac se automobilom zaletio u ljude na terasi kafića
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/2
12.04.2024.
u 08:32

Udario je vozilom u postavljene stolove, a srećom nitko nije bio ozlijeđen jer su se gosti prije udara sklonili s terase.

Za općeopasnu radnju optužen je 32-godišnjak, a optužnicu je protiv njega podigao ODO Koprivnica. Tereti ga se da 16. srpnja 2023. u 4. na trgu u Novigradu Podravskom, dok je na improviziranoj terasi ugostiteljskog objekta bilo više osoba, pokrenuo svoj osobni automobil i usmjerio ga prema terasi. Udario je vozilom u postavljene stolove, a srećom nitko nije bio ozlijeđen jer su se gosti prije udara sklonili s terase. 

Još jedan incident iz kafića, završio je s optužnicom  koju je protiv 42-godišnjaka podigao ODO Varaždin. Riječ je o događaju koji se zbio 8. veljače, a optužen je za pokušaj nanošenja teške ozlijede. Tereti ga se da je u jednom u ugostiteljskom objektu u Varaždinu, većom staklenom čašom snažno udario 24-godišnjeg konobara u glavu. Čaša je pukla, a konobar je  bio ozlijeđen. Nakon tog događaja 42- godišnjak  je pritvoren, a istražni zatvor koji mu je  nakon uhićenja određen zbog opasnosti od ponavljanja djela, sada mu je produžen.

VEZANI ČLANCI

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
12:02 12.04.2024.

" optužen je za pokušaj nanošenja teške ozlijede." Ozlijede? Ozljede. Zabrinjava razina svakodnevne polupismenosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije