Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mostov hit

Je li ovo najdojmljiviji spot kampanje? Odjeven skočio u more pa poslao poruku

Jakoslav Rojnica
Foto: YouTube screenshot
1/3
01.07.2020.
u 15:38

- S nama ćete isplivati iz svih problema - poručuje Rojnica.

Mostov kandidat u desetoj izbornoj jedinici Jakoslav Rojnica lansirao je neobičan, ali možda i najdojmljiviji predizborni spot.

Snimak traje četrdesetak sekundi, a nakon dramatične glazbene podloge u uvodnom dijelu, Rojnica je odjeven skočio u more s visoke kamene stijene.

 

U sljedećem kadru, nakon što je izronio, poslao je i poruku:

- S nama ćete isplivati iz svih problema - kazao je Rojnica  koji će u Sabor pokušati ući sa šestog mjesta stranačke liste u desetoj izbornoj jedinici.

Rojnica je inače bio politički zatvorenik iz vremena Jugoslavije te je o svojim traumatičnim iskustvima na Golom otoku napisao autobiografsku knjigu 'Ja sam 6387'.

 

 

Komentara 1

HA
hana11
17:02 01.07.2020.

Odličan haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije