Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ u Kaštel Sućurcu

J. Kosor: Trebaju mi još 4 godine za obračun s korupcijom

Skup HDZ-a  u 9. izbornoj jedinici (1)
Foto: Tino Jurić/PIXSELL
1/5
27.11.2011.
u 13:58

- Ugovor o pristupanju Europskoj uniji potpisat ću nalivperom kojeg mi je prošle godine darovao Sveti otac - najavila je premijerka Kosor

- Meni trebaju još četiri premijerske godine kako bi se obračunali sa svima onima koji su upleteni u korupciju bez obzira kojoj stranci pripadaju, bez obzira prijete li Državnom odvjetništvu, kao što to rade Linić i Ostojić, borba protiv korupcije ide na sve strane. Prijete i meni osobno, ali ništa nas ne može spriječiti da i dalje radimo za svoju zemlju - poručila je Kosor okupljenim biračima na rivi u Kaštel Sućurcu.

Rekla je kako je upravo dobila poruku da je Unesco na svoj popis nematerijalne kulturne baštine svijeta uvrstio Vrličko kolo i Bećarac što je dokaz kako njegujemo svoje korijene. - Ugovor o pristupanju Europskoj uniji potpisat ću nalivperom kojeg mi je prošle godine darovao Sveti otac - najavila je.

- Nije ugodno govoriti o sebi, ali moram reći kada neku ženu iz druge političke stranke uvrijedi jer je žena, onda svi reagiraju, a kada se vrijeđa mene svi šute jer misile da se predsjednicu HDZ-a može vrijeđati. Ali, idemo pokazati da nas ima i da imamo snage za pobjedu - zaključila je obraćanje Jadranka Kosor uz odobravanje okupljenih.

Predsjednica HDZ-a u nedjelju i ponedjeljak nastavlja svoju turneju po Dalmaciji.

Ključne riječi

Komentara 27

DU
Deleted user
14:19 27.11.2011.

Samo 4 godine? Moram priznat optimistična izjava.

DR
dojdeki-raus
14:44 27.11.2011.

Čekaj malo, a kak se to HDZ obračunava s korupcijom? Pa kaj ne vode sve procese DORH i USKOK? Koji je to proces protiv svojih korumpiranih članova inicirao sam HDZ? Kakve HDZ ima veze sa vođenjem pravnog procesa? Zar ona implicira da je njezina tzv. \"pravna država\" o kojoj je učestalo pričala u stvari na neki način ovisna o vladi? Oh, idiotizma...

TV
tvrtko3
15:03 27.11.2011.

Ne kužim, kako to HDZ vodi borbu protiv korupcije a Linić ima utjecaj na DORH u Osjeku? Ova žena je totalno luda: Još tjedan dana i zbogom zauvijek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije