Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teško ozlijeđena

Izmlatio curu jer se izmakla kada ju je pokušao dohvatiti

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
22.07.2019.
u 13:52

Izmakla se na što ju je šakom udario više puta u glavu. Razbio joj je vilicu i ozlijedio oko

Ispred noćnog kluba u središtu Splita u petak rano ujutro oko 6.00 sati, pretučena je 20-godišnja djevojka i s teškim tjelesnim ozljedama zaprimljena u splitski Klinički bolnički centar. Fizički ju je napao muškarac udarivši je u predjelu glave.

Prevezena je u KBC i zadržana na liječenju. Policija provodi kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska počinitelja.

Neslužbeno doznajmo kako je riječ o Splićanki koja je izašla u predvorje kluba, a za njom je izašao muškarac koji ju je pokušao rukom dohvatiti po tijelu. Izmakla se na što ju je šakom udario više puta u glavu. Razbio joj je vilicu i ozlijedio oko. Neslužbeno, policija ima indicije tko je počinitelj i pitanje je vremena kada će ga uhititi.

Ključne riječi

Komentara 10

MA
majlena
15:23 22.07.2019.

Kazne nikakve, nemaju straha i rade što hoće. Da to napravi mojoj kćeri jajca bi mu otfikarila pa nek mu ih poslije šupački odvjetnik i sutkinja Šupe lijepe natrag.

DU
Deleted user
16:37 22.07.2019.

Da je toga žohara propustiti kroz šake

DU
Deleted user
18:45 22.07.2019.

Bitno da za takve frajere cure stoje u redu, dok neki normalni dečki moraju u Bugarsku po cure...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije