Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUKAVIČKI NAPAD

Objavljena snimka napada: Šakom udario studenticu (18) jer 'nije bila zainteresirana'

Foto: Screenshot
20.07.2019.
u 22:46

Objavili smo ovu šokantnu snimku u nadi da će nam pomoći identificirati odgovorne za ovaj kukavički napad - objavila je policija i pozvala svjedoke da identificiraju napadače.

Studentica Gabrielle Walsh dobila je nedavno udarac u oko zbog čega je pala i onesvijestila se. Incident se dogodio nakon što se iz noćnog izlaska vraćala kući u Manchesteru zajedno s prijateljem. 

Skupina muškaraca počela je dobacivati Gabrielli na što je ona rekla: 'Žao mi je, nisam zainteresirana'. Muškarci su se potom okomili na njenog prijatelja Kylea te su ih nastavili maltretirati. 

- Rekla sam Kyleu da ih pusti, da idemo dalje i onda me jedan od njih udario i onesvijestila sam se. Kada sam došla k sebi, njih trojica napadala su mojeg prijatelja - rekla je Gabrielle.

Policija je sada objavila snimku incidenta te je u potrazi za napadačima. Na snimci se vidi kako jedan od napadača udara Kylea i Gabrielle koja odmah pada na pod. Ubrzo muškarac zadaje još jedan udarac Kyleu koji također ostaje bez svijesti i pada na pod. 

- Objavili smo ovu šokantnu snimku u nadi da će nam pomoći identificirati odgovorne za ovaj kukavički napad - objavila je policija i pozvala svjedoke da identificiraju napadače.

Komentara 21

DU
Deleted user
00:09 21.07.2019.

Inženjer ili doktor?

Avatar Torento
Torento
08:21 21.07.2019.

Ovo je već drugi članak u VL o istom događaju, ali je sada "slučajno" maknut detalj da je napadać tamnijeg tena.

PR
prajdali100
23:39 20.07.2019.

Odvratne kukavice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije