Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOGODI SE!

Izašao zapaliti cigaretu usred gužve na autocesti. Supruga zaboravila na njega i nastavila dalje

autocesta
Pixabay
25.10.2021.
u 23:43

Albanca je na kraju povezla patrola, a njegovu suprugu kontaktirali su telefonom da dođe po muža

Svakom se dogodi da barem jednom zaboravi nešto dok ide na put, ali slučaj iz Njemačke dokazuje da se jednako lagano može zaboraviti i suprug. 

Tijekom prometne gužve na autocesti A7 kod Füssena u Allgäuu, muškarac iz Albanije izašao je iz automobila kako bi zapalio cigaretu. Međutim, stanka se pokazala nesretnom za njega jer se promet ponovno počeo odvijati, a supruga je nastavila voziti. 

Nešto kasnije, bavarska policija zaprimila je dojave o pješaku na autocesti A7 u graničnom tunelu Füssen, piše Fenix-magazin. 

Albanca je na kraju povezla patrola, a njegovu suprugu kontaktirali su telefonom da dođe po muža. On je kasnije ispričao policiji da je njegova supruga jednostavno nastavila voziti kada se prometna gužva oslobodila. 

Par je potom zajedno nastavio put. Policija isprva nije mogla ništa reći o daljnjim pojedinostima, a može se samo nagađati je li supruga samo nastavila voziti kad je gužva popustila ili je namjerno zaboravila na muža. 

VIDEO: Nezgodan "prijevod" na engleski zabavlja mnoge u studentskom domu Cvjetno naselje: "Ne gasite piliće po zidovima"


Komentara 5

MR
mrkvax
08:31 26.10.2021.

Skužila da ga nema tek kad joj se pri.heb.alo...

Avatar TvojUjko
TvojUjko
06:03 26.10.2021.

To je jos dobro, ali ono nedavno kad su roditelji zaboravili otici po dijete u vrtić, skuzili su kasno popodne da im nesto hvali u kući?!?! Wtf

Avatar mačak s tri života
mačak s tri života
06:35 26.10.2021.

ma izbacila ga iz auta nego ga spasi policija još malo da je ušla u italiju pa zbogom diko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije