Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maskirani

Iz zlatarnice u Krapini pod prijetnjom pištoljem odnijeli nakit

zlatarna
Alen Brodar/VLM
11.07.2012.
u 19:00

Muškarci su bili maskirani motociklističkim kacigama, a na rukama su imali rukavice

Dvojica maskiranih muškaraca upala su oko 15.30 sati u zlatarnicu Oziris u Krapini te uz prijetnju pištoljem vlasnici koja je radila, i u tom trenutku bila jedina u zlatarnici, ukrala zasad neutvrđenu količinu nakita.

Pobjegli su prema automobilu u kojem ih je dočekao treći sudionik razbojstva te su se svi zajedno udaljili u nepoznatom smjeru. Iako je prostor osiguran kamerama, od njih vjerojatno neće biti mnogo koristi jer, kako neslužbeno doznajemo, muškarci su bili maskirani motociklističkim kacigama, a na rukama su imali rukavice, dok je jedan od njih imao pištolj, kojim je repetirao prema vlasnici zatraživši od nje nakit.

Nakon što su dobili što su htjeli, otrčali su prema srebrnom automobilu Golf IV registarskih oznaka ZG 8144 EN, za koji je već utvrđeno da je ukraden. Policija moli građane da u slučaju bilo kakvih saznanja o vozilu ili počiniteljima razbojništva jave u najbližu policijsku postaju ili na besplatni broj policije 192.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije