Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog pesticida

Iz prodaje se povlače španjolske mini mrkve

Mrkva
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
14.11.2022.
u 10:07

Dobavljača španjolske tvrtke Valencia Trading Office, S.L, koju u Hrvatskoj prodaje METRO Cash & Carry

Zbog potvrđenog pesticida oksamila s tržišta je povučena Mini mrkva 200g (Baby Carrots with leafs) podrijetlom iz Portugala, izvijestio je Državni inspektorat u ponedjeljak.

Riječ je o mini mrkvi lot broja L-12840 dobavljača španjolske tvrtke Valencia Trading Office, S.L, koju u Hrvatskoj prodaje METRO Cash & Carry d.o.o.

Proizvod nije u skladu s europskom uredbom o maksimalnim razinama ostataka pesticida u ili na hrani i hrani za životinje biljnog i životinjskog podrijetla.

VIDEO: Obitelj zabrinuta zbog nestanka dvoje Splićana: Išli crnim BMW-om u Nizozemsku zbog posla

Komentara 1

NO
nori
15:51 14.11.2022.

Španjolska ili Portugal;odlučite !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije