Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 203
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Damir Kajin

'Istra stagnira zbog njezinih najboljih sinova'

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
01.07.2014.
u 15:29

Da Vlada na čelu sa Zoranom Milanovićem, kojeg su ovdje nazvali 'killerom', nije spustila 4,5 milijarde kuna u infrastrukturne projekte, bili bismo na koljenima, jer vladajući u Istri istarski novac troše jedino za vlastiti opstanak na vlasti - poručio je Kajin

- Podaci MUP-a za prošlu godinu pokazuju da od ukupne štete od 1,46 milijardi kuna počinjene gospodarskim kriminalom u Hrvatskoj na Istru otpada 40 posto, odnosno 662,9 milijuna kuna - kazao je danas u Puli Damir Kajin, nezavisni saborski zastupnik i predsjednik Istarskih demokrata.

Naglasio je kako Istra stagnira "zbog kriminala njenih najboljih sinova".

-  Da Vlada na čelu sa Zoranom Milanovićem, kojeg su ovdje nazvali 'killerom', nije spustila 4,5 milijarde kuna u infrastrukturne projekte, bili bismo na koljenima, jer vladajući u Istri istarski novac troše jedino za vlastiti opstanak na vlasti - poručio je Kajin dodajući da u Istri sada očekuju državna jamstva Uljaniku za gradnju jaružara, spas za pulsko brodogradilište i poduzetnike koji sa škverom posluju.

>> IDS: Kajinove bedastoće i laži očajnički su potez da opet uđe u Sabor

Komentara 1

DU
Deleted user
10:50 05.07.2014.

O kakvih to 4,5 milijarde ovaj lik prica???? Pa ova vlada nije ulozila ni kunu u nista a kamoli te novce u samo jednu regiju!!! Daj Kajine prestani baljezgati i pocni se baviti necime sto odgovara tvojim intelektualnim sposobnostima - recimo prodajom kokica pred Arenom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije