Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Damir Kajin
Povratak na članak

'Istra stagnira zbog njezinih najboljih sinova'

Da Vlada na čelu sa Zoranom Milanovićem, kojeg su ovdje nazvali 'killerom', nije spustila 4,5 milijarde kuna u infrastrukturne projekte, bili bismo na koljenima, jer vladajući u Istri istarski novac troše jedino za vlastiti opstanak na vlasti - poručio je Kajin

Komentari 1

DU
Deleted user
10:50 05.07.2014.

O kakvih to 4,5 milijarde ovaj lik prica???? Pa ova vlada nije ulozila ni kunu u nista a kamoli te novce u samo jednu regiju!!! Daj Kajine prestani baljezgati i pocni se baviti necime sto odgovara tvojim intelektualnim sposobnostima - recimo prodajom kokica pred Arenom!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.