Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samozapaljenje

Ispred Berlusconijeva ureda zapalio se 66-godišnjak

palača chigi, rim
Reuters/PIXSELL
03.11.2011.
u 17:18

Muškarac iz Puglije na ovaj se ekstremni čin odlučio zbog gospodarskih problema. Nije teže ozlijeđen.

Šezdesetšestogodišnji muškarac zapalio se u četvrtak ispred ureda talijanskog premijera Silvija Berlusconija u Rimu zbog, kako piše ANSA, gospodarskih problema.

Muškarac iz Puglije, regije na sjeveru Italije, polio se benzinom pa zapalio na ulici punoj ljudi. Međutim, nekim je čudom prošao bez ozbiljnijih ozljeda te je završio samo s opeklinama na nozi.

Komentara 5

AB
A.B.
20:18 03.11.2011.

ako se talijani vec pale, sta bi trebalo pucanstvo hrvatske raditi? mislim hrvatska ekonomska situcaije je najmanje 18 puta gora! :-)

OB
-obrisani-
17:43 03.11.2011.

Krscanski fundamentalist ? Samo pitam.

Avatar flegmatik
flegmatik
19:37 03.11.2011.

Puglia na sjeveru Italije? Ja sam uvijek mislio da je Puglia ona talijanska peta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije