Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Indija: Strahuje se da je u urušavanju dimnjaka poginulo 100 ljudi

india
arhiva VL
24.09.2009.
u 16:58

Samo je devet osoba preživjelo i oni su sada u bolnici. Ostali su mrtvi. Ovo je strahovita tragedija - izjavio je sindikalni čelnik Vinod Kumar Sharm.

Spasioci ne prestaju tragati za preživjelima u ruševinama velikog dimnjaka koji se jučer po lošem vremenu srušio na radnike na gradilištu termoelektrane u središnjoj Indiji. Agencije prenose izjavu sindikalnog čelnika Vinoda Kumara Sharme koji strahuje da je u nesreći poginulo 100 radnika.
- Samo je devet osoba preživjelo i oni su sada u bolnici. Ostali su mrtvi. Ovo je strahovita tragedija - izjavio je.

U trenutku rušenja bilo je izgrađeno 100 od planiranih 275 metara visokog dimnjaka. Lokalni dužnosnici potvrdili su da je dosad pronađeno 20 tijela te da se vjeruje kako se među ruševinama nalaze još deseci tijela stradalih radnika.

Termoelektranu u gradu Korbiju u indijskoj saveznoj državi Chhattisgarh gradi tvrtka Bharat Aluminium Co Ltd (Balco), podružnica kompanije Vedanta Plc.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije