Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠIO IZA REŠETAKA

Imao laboratorij u kući u kojem je posadio 238 stabljika, a našli mu 11,7 kilograma trave

Ilustracija droga marihuana
Hrvoje Jelavic/PIXSELL/Ilustracija
20.07.2023.
u 08:03

Nakon što je ispitan doveden je pred suca istrage Županijskog suda u Velikoj Gorici koji mu je odredio istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Za zloporabu droge  i nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja osumnjičen je 49-godišnjak koji je zbog toga ispitan na ODO Velika Gorica. Sumnjiči ga se da je u svojoj obiteljskoj kući na području Velike Gorice, izradio improvizirani laboratorij u kojem je uzgajao marihuanu.

VEZANI ČLANCI:

Zasadio je i uzgojio 238 komada stabljika konoplje, a sumnjiči ga se i da je u kući držao  11,7 kilograma marihuane pakirane u 71 paket različitih težina...U pretrazi je nađen i 51 gram smole konoplje, 23 osušene stabljike konoplje, digitalnu vagu s tragovima droge, električni aparat za vakuumiranje, 1.100 eura, oružje i streljivo A kategorije. Nakon što je ispitan doveden je pred suca istrage Županijskog suda u Velikoj Gorici koji mu je odredio istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije