Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
0

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
 • stefj:

  Ovo je nešto što danas najmanje treba, no može donijeti 50.000 glasova. A što će radi nesređenog društva bez reformi do izbora otići još najmanje toliko ljudi, nema veze... Jedina potrebna reforma mirovinskog sustava je ona koja vodi ka ukidanju ... prikaži još! solidarnog 1. stupa, a to počinje s razdvajanjem mirovina i ostalih naknada stečenih nekakvim pravom. Ovo bacanje novca u crnu rupu zvanu HZMO rezultirat će mirovinama visine džeparca i još većim davanjima i porezima... Sva sreća da svi mladi danas ipak ne razmišljaju o mirovini, inače bi svi odmah otišli van. Nema tih novaca koji bi zadovoljili ovoliku količinu uhljeba koju imamo danas i koja svakim danom sve više raste i traži sve veća prava... A budućnost? Na listi za investiranje se nismo niti pojavili, antipoduzetnička klima ide prema klimaksu, a rastrošnost države raste 4-5 puta više od gospodarstva. Od reformi nema niti R, bar onih potrebnih, a industrijska proizvodnja pada brže od pada broja stanovnika... Istovremeno, poslovanje je sve skuplje i kompliciranije, prenormiranost i birokratiziranost totalno demotivira za bilo kakvo pokretanje posla. Jako teško je otići, no danas mladi imaju sve više prijatelja i rodbine vani, pa je svakim danom sve lakše... A nacionalne mirovine su još jedna glupost čime se ministri bave, umjesto da se bave ozbiljnim stvarima koje treba napraviti.

 • aabbcc:

  Zaradjeno isplacivati svaki mjesec. Poslije 65 g. za nerad treba svima isto svaki mjesec. Penzije su obicna izmisljotina ili gdje u ti njihovi dinari uplaceni u fond za penzije?, a onim sto umru ranije neka penzioni fond podigne spomenik od ... prikaži još!d njihovih uplacenih dinara. ..

 • Avatar HrvatskiNacionalist
  HrvatskiNacionalist:

  Sto se tice mirovina one su kriminal i kriminalne. Moj otac s 29 godina rada u Hrvatskoj i 2 u Austriji ije docekao mirovinu , majka ima negdje oko 1300 kuna a da dodam da je otac radio u jako ... prikaži još! jako dobroj firmi imao odlicnu placu. E sad ove price, ma pocet su psovat

Još iz rubrike Vijesti

58
CURE DETALJI

Sindikat policije o ispadu državnog tajnika: 'Psovao je četničku majku, sve se pokušalo skriti'

POTVRĐENO IZ VLADE

Plenkovićeva supruga pozitivna na koronavirus, premijer ide u samoizolaciju

91
KORONAVIRUS

Damir Trut o Bandićevim kućicama na Adventu: 'To je strogo zabranjeno'

7