Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"vlada je pasivna"

HSS: Zoran Milanović je blefer vanjske politike!

sdp,zoran milanović (1)
Duško Marušić/PIXSELL
28.03.2013.
u 11:47

– Očito je da taj navodno općeprihvaćeni stav u hrvatskoj javnosti kako se Milanović snalazi i ima veliki ugled u međunarodnim odnosima može svesti samo na rečenicu: Pipl mast trast as! – tvrde u HSS-u.

U gotovo godinu i pol dana predsjednik Vlade nije imao ni poduzeo bilo kakve značajnije aktivnosti u domeni vanjske politike, a na unutrašnjem planu uglavnom je komunicirao s hrvatskim građanima i medijima svadljivim tonom. Takvim političkim spinom prikriva lažnu sliku svog navodnog ugleda u međunarodnoj zajednici – navodi u svome priopćenju HSS naglašavajući "potpuno odsustvo vanjsko-političkih aktivnosti Zorana Milanovića i njegove Vlade".

– Ako smo u krivu kad to tvrdimo, postavljamo mu pitanje: Kojim je to europskim i svjetskim državnicima Zoran Milanović do sada otišao u posjet? Koji su to europski i svjetski državnici do sada došli u posjet Hrvatskoj na poziv Zorana Milanovića? I koje državničke susrete Zoran Milanović planira u skoroj budućnosti, čiji je poziv za posjet primio i kome je poziv za posjet uputio?

– Očito je dakle da taj navodno općeprihvaćeni stav u Hrvatskoj javnosti kako se Zoran Milanović snalazi i ima veliki ugled u međunarodnim odnosima može svesti samo na rečenicu: Pipl mast trast as! – zaključuju u HSS-u.

>>Milanović: Treba nam gospodarski rast, a ne život na dug

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije